Belföld

MiniFeri szerint falun majdnem mindenki agymosott

Újabb megdöbbentő felvétel került elő Gyurcsány Ferenc bábjáról, aki – ki tudja már, hányadszorra – ismét minősíthetetlen stílusban sértegette a vidéki embereket.

MiniFeri szerint falun majdnem mindenki agymosott
Márki-Zay Péter
Fotó: MH

Sztoriként elmesélte egy aktivistája történetét: „Olvastam kommentben, hogy Miskolc és Budapest között ingázik, elhatározta, hogy minden alkalommal kinyomtat 200–300 Nyomtass te is! kiadványt, és beszór egy-egy falut, és ott beszél az emberekkel, hogy reggel tíz órakor egy faluban – azt mondja, hogy – kevés józan emberrel találkozott, de azok közül, aki nem agymosott volt, és lehetett vele egyáltalán beszélni, azok közül kettőt-hármat átállított.”

Márki-Zay Péter szerint a vidéken élők agymosott, reggel tízkor részeg emberek.

Objektum doboz

A szivárványkoalíció jelöltje korábban arról is beszélt, hogy a vidéki jobboldali emberek egy keresztrejtvényt sem tudnak megfejteni – annyira buták.

A Gyurcsány-féle baloldal jelöltje nem válogatja meg a szavait, ha a vidékieket kell gyalázni, szinte hetente használ válogatott jelzőket: „bunkó”, „tudatlan”, „ostoba”.

MiniFeri a migráció kapcsán fogalmazott úgy: „szerencsétlen, megtévesztett, tájékozatlan vagy ostoba emberek” szavaznak a Fideszre, akik jellemzően vidékiek.

Szavai szerint ugyanis a kormánypártok „telepítenek be migránsokat”. Amikor Márki-Zay erről beszélt, akkor egy 2019-es adatot idézett, amely szerint abban az évben több mint 50 ezer külföldi telepedett le hazánkban. Csakhogy a szóban forgó emberek többsége külhoni magyar, a többiek között pedig sok az uniós állampolgár, akik szabadon mozoghatnak az EU országai között. 

A baloldal jelöltje tehát „migránsoknak” nevezte a külhoni magyarokat. Nem is csoda, hogy Erdélyben látni sem akarják gyurcsány aktuális kapitányát.

Objektum doboz

A Gyurcsány-féle baloldali kormányfőjelölt egyáltalán nem bánta meg szavait, sőt, még rá is kontrázott:

Az, hogy vannak vidéken bunkók, az nem azt jelenti, hogy minden vidéki bunkó – mondta, utólag magát mentegetve.

Aztán kiderült, hogy valójában úgy gondolja: ő meg néhány más vidéki polgármester nem az. 

A szegény, tudatlan vidékieket fel kell világosítani – mondta a moslékkoalíció jelöltje, amikor azt találta ki, hogy budapesti aktivistáknak kell eljuttatni a baloldali propagandát a vidékiekhez, ehhez pedig meg kell szállni a településeket.

„Tessék örökbe fogadni egy települést vagy egy fél települést vagy néhány utcát, néhány lépcsőházat.”

Hozzátette: „Ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy a félrevezetett emberekhez eljuttassuk az igazságot”.

A baloldali jelölt által megfogalmazott gondolat rímel arra, amelyet a baloldal terjesztett 2018-ban, az akkori választási vereség után.

Szerintük ugyanis „vidéken nincs internet”, az ottani emberek így nem ismerhetik az „igazságot”, ezért vesztett a baloldal – mondták.

Nagy valószínűséggel lehetetlen a társadalom egy olyan rétegét vagy csoportját megnevezni, melyet a Gyurcsány-féle baloldal miniszterelnök-jelöltje, Márki-Zay Péter meg ne sértett volna valamilyen formában. Ide értve a saját kollégáit is, akiket szintén gyalázott.

A rezsicsökkentés kapcsán a baloldal jelöltje nem pusztán dezinformációs kampányt folytat, a szavazók azon bázisát is megsértette, akik hisznek az intézkedésben, trágyával etetett gombákhoz hasonlította őket.

Emellett az is előfordult, hogy mindenkit aberráltnak nevezett, majd a maszkjába köpött.

Így tehát nem pusztán a fogyatékkal élőket sértette meg, mely ellen több szervezet is tiltakozott, hanem minden vidéki embert.

Kapcsolódó írásaink