Belföld

„Sötétben tartott, trágyával etetett gombáknak” tartja a választókat Márki-Zay

Sötétben tartott, trágyával etetett gombák - ezt gondolja a baloldal miniszterelnök-jelöltje azokról, akik alacsonyan tartanák az energiaárakat, és ellenzik a migrációt- írta Dömötör Csaba a Facebook-oldalára feltöltött videójához, amin Márki-Zay Péter, ellenzéki miniszterelnök-jelölt gyalázkodik.

„Sötétben tartott, trágyával etetett gombáknak” tartja a választókat Márki-Zay
Márki-Zay Péter, áljobboldali jelölt
Fotó: MH/Purger Tamás

Ezek szerint a patkányozás és a lámpavasazás után még mindig tudnak súlyosabbat mondani. Csak lefelé - kommentálta a botrányos felvételt a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.

Objektum doboz

Mint korábban megírtuk, bukott szocialista mintát követ az ellenzék közös jelöltje, javaslatai, politikai stílusa maradéktalanul azonosult a baloldal évtizedek óta követett irányvonalával.

Márki-Zay Péter a baloldal 2010 előtti kottájából játssza a szólamait az energiapolitikában, így támadja a rezsicsökkentést, illetve az üzemanyagok árának átmeneti befagyasztását. Úgy tűnik, a választók sértegetésében sem marad el Gyurcsányéktól!

Kapcsolódó írásaink

Gyurcsányék látásmódja Márki-Zaynál

ĀBukott szocialista mintát követ az ellenzék közös jelöltje, javaslatai, politikai stílusa maradéktalanul azonosult a baloldal évtizedek óta követett irányvonalával