Hirdetési lehetőségek

Napjainkban az elektronikus sajtó térhódítása igen jelentős, így a Magyar Hírlap az olvasói igényeket szem előtt tartva weblapját is megújította szerkezetét és tartalmát tekintve egyaránt. 

Napról napra egyre több felhasználó böngészi objektív hírforrásként a http://www.magyarhirlap.hu// hírportált. 

Célunk, hogy olvasóinkat és hirdetőinket a lehető legnagyobb rugalmassággal szolgáljuk ki. 

A print változathoz hasonlóan online felületünkön is rátalálhat különböző tematikus rovatainkra és igény szerint hirdetések elhelyezésére is lehetőséget biztosítunk a kezdőlapon és rovatokban.

A Magyar Hírlap napilap és Magyar Hírlap Online kereskedelmi közleményeire vonatkozó általános hirdetési szerződési feltéteket itt olvashatják.

Médiaajánlat:

A Magyar Hírlap print változatának hirdetési ajánlatait erre a linkre kattintva találhatja meg, az online felületéit pedig ezen a linken.

Hirdetés:

A Magyar Hírlap média-értékesítője:
Rising Star Kft.

Kapcsolat:

Fax: (06–1) 688-3576, (06–1) 688-3510

e-mail: hirdetes@magyarhirlap.hu

Munkatársak:

Medve Ildi 

Tel.: 06-20/571-5122
e-mail: medve.ildi@risingstar.hu

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom