Életmód
Ha a vendég csirkét akar enni, magának kell levágnia ebben az étteremben
A séf így szeretné felhívni a figyelmet húsfogyasztás következményeire

W. Alblas főszakács elmondásai szerint szívén viseli a bolygó sorsát, szerinte az embereknek felelősséget kell vállalniuk az általuk elfogyasztani kívánt ételért, de legfőképp azért, hogy az a fogás hogyan is kerül az asztalukra.
Szeretném ösztönözni az embereket, hogy olyan tudatos döntéseket hozzanak, amelyek a saját egészségük, valamint az állatok és a környezet javát szolgálják – mondta, majd hozzátette, hogy Hollandiában évente 500 millió csirkét vágnak le.
Ha valaki a húsleves mellett dönt, az elkészítéséhez természetesen segítséget és útmutatást kap a szakácsoktól és szakértőktől, mindemellett pedig az étterem biztosítja, hogy a vágást is tiszteletteljesen, etikusan és a holland vágási iránymutatások szerint végezzék – írta meg az agrarheute.com alapján a tenyek.hu.