Montázs

Esküvői menüvel újít a McDonald's

Az esküvői csomagnak nem része a helyszín biztosítása, csak az étkezés van benne

A McDonald's úgy döntött, levesz egy kis anyagi terhet az esküvőre készülők válláról, és bevezeti az esküvői csomagot – írta meg a noizz.hu

Esküvői menüvel újít a McDonald's
Képünk illusztráció
Fotó: NurPhoto via AFP/NurPhoto /Jakub Porzycki

Az újítással 100 ember étkezését mindössze 185 fontért, vagyis körülbelül 82 ezer forintért lehet megoldani a nagy napon – írja a Daily Mail. Persze kérdés, hogy egy esküvőhöz mennyire passzolnak a gyorsétterem hamburgerei.

A Meki catering csomagjában 100 darab csibeburgert, 100 darab sajtburgert, 100 doboz McNuggets-et és 100 darab csirkecsíkot tartalmaz, „felejthetetlenné téve az esküvői pillanatokat”, ahogyan a szlogen fogalmaz.

A csomag jelenleg csak az indonéziai Jakartában érhető el, a The Sun nevű lap értesülése szerint azonban a lakomát az egész világon bevezethetik, ha sikeresnek bizonyul.

Az esküvői csomagnak nem része a helyszín biztosítása, csak az étkezés van benne, amelynek ára 185 fontnál kezdődik, minimum 200 termék vásárlása esetén – mondta Rizki Haryadi, az indonéziai McDonald's egyik munkatársa.

Egyébként 2011 óta Hongkongban a párok a McDonald's éttermeiben is összeházasodhatnak, az ottani esküvői csomag tartalmazza a szertartást, a fogadást, az esküvői tortát és az étkeztetést 100 főig, mindössze 250 fontért, vagyis körülbelül 110 ezer forintért.

Kapcsolódó írásaink