Életmód

2019.
december 14.
11:14
Anry Soós Éva
Kortalan ajándéktippek

Kortalan ajándéktippek

ĀVannak olyan ajándékok, amelyekkel egyszerűen nem lehet mellényúlni

2019.
december 13.
17:03
MH
A Facebook megfigyeli vásárlásainkat

A Facebook megfigyeli vásárlásainkat

ĀA közösségi média ezáltal célzott hirdetéseket tud küldeni a felhasználói számára az adott bolttal vagy termékkel kapcsolatban

2019.
december 07.
8:28
Anry Soós Éva

A nagymama gyöngysora újra reneszánszát éli

ĀHa az uraknak végképp nincs ötletük, hogy karácsonykor mivel lepjék meg hölgyismerőseiket, garantálhatjuk, hogy egy klasszikus fehér gyöngysorral biztosan nem nyúlnak majd mellé.

2019.
december 08.
9:03
Anry Soós Éva

Egészséges és finom adventi sütemények zöldségekből

ĀHogy igazi élmény legyen a karácsonyi édes készülődés, nem hiányozhatnak az igazi klasszikusok az asztalról, de bolondítsa meg őket olyan – talán első hallásra szokatlan – alapanyagokkal, mint például a cékla vagy a cukkini, vagy a sütőtök.

2019.
december 05.
13:04
Anry Soós Éva

Ismét útjára indul a Budapest Fashion and Design Nights

ĀA Magyar Divat & Design Ügynökség és a program célja, hogy felhívják a tudatos vásárlók figyelmét a magyar tervezőkre, ezáltal minél több karácsonyfa alá kerüljön egy-egy ajándék a hazai márkáktól.

2019.
december 04.
16:53
Anry Soós Éva

Adventi vásárok, ünnepi programok határon innen és túl

ĀAz ünnepet megelőző hétvégéket nem érdemes a négy fal között tölteni, akkor sem, ha már jó csípős az idő. Nem csak a magyar főváros, de a környező országok is számtalan varázslatos programmal várnak.

123

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom