Életmód

Schobert Norbert továbbra is kitart a missziója mellett

Az elmúlt hetekben tett megbotránkozást okozó kijelentései után még mindig nem csillapodott a felhajtás Schobert Norbert körül. Ma délután az Index élő műsorának vendége volt, ahol a független internetes híroldal munkatársainak kérdéseire válaszolt.

Schobert Norbert továbbra is kitart a missziója mellett
Nem enged az 58 kilóból Norbi
Fotó: Index

Többek között a következőket:

  • „A szénhidrátcsökkentett termékeket én találtam fel.”

  • "Szerintem a terhesség és a szülés nem egy dráma!"

  • „Az a férfi, aki az én véleményem miatt elhagyja a feleségét, az egy idióta.”

  • „Az orvosok fele nem jól tudja, hogy min múlik a fogyás.”

  • „Én vagyok a saját magam kommunikációs tanácsadója.”

  • Az Update segít a fogyásban. Minden más hülyeség, a természetgyógyászat, a homeopátia, a kínai orvoslás…, a kineziológia egyenesen bolondság.”

  • „Sportpszichológus szerettem volna lenni, miután egy baleset következtében véget ért a sportkarrierem. De nem vettek fel az ELTE-re. Ezért inkább elmentem rendőrjárőrnek. De csak azért mert már a tanulmányaim során kaptam fizetést.”

  • „Lehet szeretni a kövér embereket. Gyűlölöm a kövérséget.”

  • Gyerekkoromban egy darab csokikkal teli ajándékcsomag miatt híztam el 100 kilóra.”

Schobert Norbert, aki hivatalos végzettségeit tekintve rendőrtiszt és aerobik-oktató, azt is elmondta, hogy ezt az egészet nem azért csinálta és tart ki továbbra is a véleménye mellett, mert a saját vállalkozásának bevételét szeretné növelni, hanem azért, mert az elhízás egy komoly népbetegség Magyarországon, és ő csak segíteni szeretne az embereknek az egészségük megóvásában.

A fitneszházaspár életmódjába belefér a rendszeres alkoholfogyasztás is
A fitneszházaspár életmódjába belefér a rendszeres alkoholfogyasztás is
Fotó: Facebook

VAJON EZ MIÉRT NEM ZAVARJA NORBIT?

Az alkoholizmus az egyik legkomolyabb szenvedélybetegség, amely nagy mértékben érinti hazánkat is. A gyógyításhoz szükséges szakember segítsége is. Az Egészségügyi Világszervezet felmérése alapján hazánkban évente 12,3 liter alkoholt iszik egy fő, ez két literrel több az európai átlagnál. Dr. Erdélyi Ágnes a HelloVidéknek leszögezte, ez bizony nagyon magas számnak számít.

Bár a hazánkban a hivatalos statisztikák szerint az alkoholizmus is komoly népbetegségnek számít, egyes becslések szerint 900 ezer fő lehet érintett Magyarországon, Schobert az Indexnek adott élő interjújában újfent közös borozásra biztatta a párokat. Legutóbbi élő videójában a Facebook-oldalán viszkizés közben nyomatékosította véleményét arról, hogy szerinte a válások többségéről a nők tehetnek, mert elcseszik azzal, hogy a szülés után nem fogynak le.

A beszélgetés utolsó néhány percében elhangzott az is, hogy Schobert nem hisz a fizetett hirdetésekben, mert azokat a kutya sem olvassa el, de nem rég 6 millió forintot költött el ilyesmire az Indexnél.

Kapcsolódó írásaink

Mérlegen a Schobert-elmélet

ĀA fitnesz-szakma és az érintett társterületek hiteles képviselői, pszichológusok, életmódtanácsadók is elmondták véleményüket nyilvánosan az ügyben

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom