Életmód

Rubint Réka köszöni, jól van!

Több száz kilométerre menekült a Schobert-házaspár

Schobert Norbert és Rubint Réka úgy döntöttek, elutaznak pihenni és síelni Ausztriába, amíg itthon még mindig tart a botrány és nem csillapodnak a kedélyek a fitneszpápa facebookos videóját követően. Múlt vasárnap egy élő videóban a szülés után elhízott nőket okolta a válásokért.

Rubint Réka köszöni, jól van!
Az osztrák hegyek között bújt el a Schobert házaspár
Fotó: Facebook/Rubint Réka oldala

Nagyon sokan felháborodtak Schobert Norbert sértő kijelentésein, nem csak magánemberek, közszereplők, de a fitneszszakma elismert képviselői is. Megszámlálhatatlanul sokan érezték úgy, hogy fel kell szólalniuk a fitneszguru ellen, és rengeteg vitát is váltott ki az ominózus eset. A konfliktus olyan éles lett, hogy már a sztárpár gyermekeit is kikezdték a hozzászólók, amellyel Réka szerint átléptek egy határt és úgy nyilatkozott, nem tűri tovább.

Objektum doboz

Hosszú posztban fejtette ki a véleményét erről, ugyanakkor arról nem szólt, hogy neki, mint anyának is felelőssége lett volna, már korábban is távol tartani a csemetéket a nyilvánosságtól, ha az ilyesmitől meg szerette volna védeni őket! És inkább a kommentelőket nevezte ostobának és eszetlennek, minthogy elismerte volna, akár ő is megfontoltabb és tapintatosabb megnyilvánulásra ösztönözhette volna a házastársát. Viszont azt elismerte, hogy férjére általában jellemző, hogy rosszul kommunikál.

Posztjában azt írja, hogy még az étvágya is elment. Így inkább fogták magukat és az Ausztriában található, festői Obertauernig meg sem álltak. Réka Instagram-oldalán meg is mutatta, hol és hogyan próbálják kipihenni magukat. A képes bejegyzéseket pedig a relax, boldogság, szeretet, harmónia és hasonló hangulatú hashtagekkel posztolta ki.

Objektum doboz

De a kommentelők továbbra sem kímélik. „Kívánom neked, ne kelljen ennyire bizonygatnod, hogy mennyire boldogok vagytok. Ha a férjem ilyen helyzetbe hozta volna a családunkat, nagyon szomorú lennék. Tisztellek, erős nő vagy, sajnálom, hogy bántanak. Ha elvonulok feltöltődni, erősíteni az EGYSÉGET, akkor nem foglalkozok másokkal és nem bizonygatom, hogy minden rendben. Őszinteség és kommunikáció. Ez az alapja egy jó házasságnak. Ezeknek kell meglenni, nem a lánykori súlynak. Ezt kívánom nektek Réka!” - szól az egyik legenyhébb hozzászólás.

Objektum doboz

Mindeközben a híres keto vaníliás-kakaós csigákat 339 Ft helyett 249 Ft-ért kezdték el árulni az Update boltokban. És a céges ügyei miatt egyébként is bőven van miért aggódnia Schobertnek a hvg.hu szerint. A legutolsó nyilvános cégadatok azt mutatják, hogy a családi vállalkozásai közül csak egy muzsikált jól, de az sem hozta vissza a többi veszteségét.

Schobert Norbert második feleségével, Rékával egyébként három kamasz gyereket nevel. Lara 2003-ban, Norbert 2005-ben és Zalán 2011-ben született. Arról nem szólnak a hírek, hogy az ausztriai kiruccanásra őket is magukkal vitték volna.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink

Mérlegen a Schobert-elmélet

ĀA fitnesz-szakma és az érintett társterületek hiteles képviselői, pszichológusok, életmódtanácsadók is elmondták véleményüket nyilvánosan az ügyben

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom