Belföld

Havi tíz napot nyaral a Gyurcsány-fióka

Így habzsol a Gyurcsány-fióka, Karácsony Gergely kedvenc cégvezére! Mártha Imre kollégái - a fővárosi köztisztaságnál, a FŐTÁV-nál, a kertészetnél és a temetkezési vállalatnál - újabb bizonyító erejű fotókat és dokumentumokat juttattak el a Metropol szerkesztőségébe.

Havi tíz napot nyaral a Gyurcsány-fióka
Dicsekedik közösségi oldalán floridai birtokával a Gyurcsány-fióka
Fotó: Instagram/Mártha Imre

Mártha Imre, akiről Gyurcsány Ferenc azt írta, „még több Mártha Imrét”, ezúttal is hű maradt önmagához. Februárban barátnője – a korábbi malagai luxusútról ismert alulöltözött hölgy – társaságában kiment Floridába, hogy kiélvezze a dúsgazdagok kedvenc nyaralóhelyén lévő luxusingatlanát Naples városában, ahol az USA-ban a legmagasabb az egy főre jutó milliárdosok száma. Mint ismeretes, van itt egy luxuslakása és vett egy külön ingatlant egy magánszigeten is.

Barátnőjét természetesen elvitte egy újabb jachtutazásra is a mesés Mexikói-öbölbe, ami a magánszigeten található ingatlanból vízi úton közvetlenül elérhető.

A Gyurcsány-fióka névre büszke közművezér ezúttal nem maga posztolt, hanem – valószínűleg óvatosságból – barátnőjére bízta a „dicsekvés jogát”. Az ő posztjai nyomán szereztek tudomást kollégái az újabb luxusutazásról és jachtkirándulásról a Mártha-féle ingatlan közvetlen közelében lévő Ten Thousand Islands nemzeti park meseszép szigetvilágában, vagy egy kávézóban Naples belvárosában.

Mártha Imre barátnője posztolt a budapesti közművezérrel közös floridai utazásáról és a jachtútjukról
Mártha Imre barátnője posztolt a budapesti közművezérrel közös floridai utazásáról és a jachtútjukról
Fotó: Metropol

Florida után pár nappal még 10 nap Abu-Dzabi

Rengeteg szabadsága lehet a fővárosi közművezérnek, mert a floridai pihenés után alig néhány héttel máris újabb utazásra invitálta a barátnőjét. Ezúttal a mesés Közel-Kelet, közelebbről Abu-Dzabi felé vették az irányt.

Kollégái azt is megmutatták a lapnak, hogy Mártha Imre legutóbb hol parkolta le szolgálati kocsiját a Liszt Ferenc reptér parkolójában.

A munkahelyi autó persze csak a látszat, Márthának egyébként egy 60 milliós Bentley is rejtőzik a garázsában.

Barátnője természetesen ezúttal is eldicsekedett a mesés márciusi nyaralással, szokása szerint posztolt erről a luxusútról is néhány képet, melyeken már Mártha maga is szerepel.

A barátnő véletlenül lebuktatta Mártha Imrét
A barátnő véletlenül lebuktatta Mártha Imrét
Fotó: Metropol

Az ötcsillagos hotel, melyben megszálltak, maga a földi Paradicsom, ahol olyan szolgáltatásokkal kényeztetik a vendégeket, mint például a 360 fokos panoráma-kilátó a Perzsa-öbölre, privát strand eldugott pihenősarkokkal, helikopterleszálló, inas-szolgáltatás, ami a szálloda minden vendége számára ingyenes, teljes körű wellnessrészleg stb.

A csúcsminőségű luxusszállodában egyetlen éjszaka 1,2 millió forint, tehát egy 10 napos pihenés ára nem kevesebb, mint 12 millió forint. Ennyit egy átlagos dolgozó a Mártha Imre által vezetett budapesti közműcégeknél 3 év alatt sem keres.

Mártha Imrét személyesen is szerették volna megkérdezni, hogy érzi magát ebben a luxusszállodában, ahol a recepción készséggel kapcsolták a lakosztályát, de nem vette fel a telefont.

Objektum doboz

Miközben a budapesti közműcégek teljhatalmú ura kérkedik sokmilliárdos vagyonával, a városvezetés Budapest lakóin és a melósokon spórol: leszerelik szemeteskukák ezreit és BKK-automaták tucatjait, és a közműcégektől sorra rúgják ki a dolgozókat