Belföld

Bosszút állt a kirúgott háromgyermekes édesanyán a Gyurcsány-fióka

Megdöbbentő módon megalázta egyik kirúgott dolgozóját a luxuséletviteléről elhíresült budapesti közművezér, a beosztottjai által a háta mögött csak Gyurcsány-fiókának gúnyolt Mártha Imre.

Bosszút állt a kirúgott háromgyermekes édesanyán a Gyurcsány-fióka
Mártha Imrének csak a saját jogai fontosak, a kisember jogai nem
Fotó: MH

Ahogy arról korábban mi is írtunk, sok más közműdolgozó mellett elbocsátottak egy háromgyermekes családanyát is, Mártha Imre és cége példátlan módon, személyiségi jogokat is durván megsértve bosszút állt. Minden jogot és alapvető emberi érzést megsértve közzétették az édesanya nevét a közművek hivatalos Facebook-oldalán.

Miközben az elbocsátás előtt nem sokkal még jutalmazták a 12 év folyamatos munkaviszonnyal rendelkező anyát, most ország-világ előtt megalázva, a nevét kiírva a Facebookra azt állították, hogy saját maga az oka annak, hogy utcára került - írja a Metropol.

A fővárosi közműcég nyilvánosságra hozta a Facebookon a kirúgott édesanya nevét
A fővárosi közműcég nyilvánosságra hozta a Facebookon a kirúgott édesanya nevét
Fotó: Metropol

„Elégedetlenek voltak a munkavégzésével” – írták most nyilvánosan róla annak ellenére, hogy az édesanya csak jutalmat kapott a Fővárosi Közterület Fenntartónál, fegyelmit soha. Ráadásul a kirúgásakor még jó referenciát is ígértek neki – most pedig azt írták ki róla a Facebookon – a teljes nevével együtt -, hogy „munkája elégtelen színvonalú volt”.

Hiába kért segítséget Karácsonytól a kirúgott asszony

Az állásából elbocsátott asszony kirúgása után hiába adta be jelentkezését a közműcéghez több állásra is, válaszra sem méltatták. Egy rendezvényen még személyesen Karácsony Gergelytől is megpróbált segítséget kérni, aki előbb máshoz küldte, majd Karácsony emberei levélben azt közölték vele, hogy a főpolgármesternek nincs személyes fogadóórája, és sajnálják, ha nem elégedett az intézkedéssel, vagyis hogy kirúgták az állásából.

A Metropol a történteket követően újra megkereste a családanyát, aki lelkileg teljesen összetört a becsületsértő állítások miatt, ezért újra nem nyilatkozik, de annyit elmondott: azon gondolkodik, hogy megteszi a jogi lépéseket az őt besározó volt munkaadója, a fővárosi közműcég ellen.

Felháborodást keltett Mártha Imre luxuséletvitele

Ahogy azzal korábban több ízben lapunk is foglalkozott, a budapesti közműcégektől rengeteg munkavállalót rúgtak ki, mivel összeolvasztották a közterületfenntartót, az FKF-et, a temetkezést és a Főtávot. Az elbocsátott, és a vállalatnál maradt dolgozók körében egyaránt felháborodást váltott ki, hogy eközben a hatalmas vagyont felhalmozó közművezér, Mártha Imre milyen provokatív, dőzsölő életet él.

Övé például a 2 milliárdos svábhegyi Prisztás-villa és egy másik villa, nem beszélve egy 60 milliós Bentley-ről, 40 milliós egyedi építésű zongoráról, 10-15 milliós karórákról, napi másfél milliós szállodaszámlákról és látványos jacht-túrákról, alulöltözött hölgyek kíséretében. De az is kiderült, hogy sok tízmilliárdos ingatlanbirodalmat rejteget, sőt, Floridában is van egy luxuslakása, és birtokot is vásárolt egy floridai magánszigeten.

Kapcsolódó írásaink

Egy floridai magánszigeten építkezik a Gyurcsány-fióka

ĀÚjabb bizonyítékok kerültek elő a fővárosi közműcégek csúcsvezetőjének elképesztő gazdagságáról - Mártha Imre nem csak egy luxusingatlant vásárolt magának Floridában, hanem egy óceánparti területen hamarosan egy villa építésébe is belekezd

Folytatja a habzsi-dőzsit a Gyurcsány-fióka

ĀFlorida milliárdosok lakta városában is luxusingatlant vett a budapesti közműholding vezére - Gyurcsány Ferenc Mártha Imréről: Mártha Imre kitűnő ember. Én több Mártha Imrét szeretnék