Belföld

„Kis méretű társasházi lakásnak” nevezi floridai luxusházát a Gyurcsány-fióka

Ismét megdöbbentő arroganciáról tett tanúbizonyságot a luxuséletviteléről hírhedtté vált budapesti közművezér, Mártha Imre. A nagyhatalmú cégvezető ezúttal azt próbálja bizonygatni, hogy Floridában vásárolt medencés, pálmafás, jóval több, mint 100 négyzetméteres ingatlana csak egy „kis méretű társasházi lakás”.

„Kis méretű társasházi lakásnak” nevezi floridai luxusházát a Gyurcsány-fióka
Mártha Imre hülyének nézi az embereket
Fotó: MH

Ahogy arról a közelmúltban mi is írtunk, a közművezér Floridában, a világ milliárdosainak kedvenc búvóhelyén vett meg magának egy ingatlant az egyik legendásnak számító luxus kondomíniumban.

Mártha most az információt eredetileg leközlő Metropolnak küldött egy levelet ügyvédje által, amelyben arra kéri a lapot, hogy „Kis méretű társasházi lakásként” hivatkozzanak a szóban forgó ingatlanra.

A levélben Mártha Imre azt egyáltalán nem tagadta, hogy több, milliárdokat érő ingatlant is vett magának Floridában, – például egy magánszigeten, a Mexikói-öböl kijáratánál egy hatalmas építési területet, – csak hát, szerinte az egyik floridai ingatlan mindössze egy „kisméretű társasházi lakás” Naples városában.

Miután a Metropol szerkesztősége megszerezte azt a hirdetési anyagot, ami alapján Mártha Imre rábukkanhatott a luxusingatlanra, mindenki maga döntheti el, hogy ilyen-e valójában egy „szerény, kisméretű társasházi lakás”.

A Sandpiper Bay Club környéke, itt található a Gyurcsány-fiókának gúnyolt közművezér ingatlanja:

A floridai Sandpiper Bay Club környéke
A floridai Sandpiper Bay Club környéke
Fotó: Metropol

Ez pedig a szerény lakás belülről:

Több mint 100 négyzetméter a „kis méretű” társasházi lakás.
Több mint 100 négyzetméter a „kis méretű” társasházi lakás.
Fotó: Metropol

A medence is a „kis méretű társasházi lakás” tartozéka. Csak a lakók használhatják az árnyas belső sétányt, amelyen a saját lakástól leballaghatnak a saját kikötőig:

Medence és saját kikötő is tartozik a házhoz
Medence és saját kikötő is tartozik a házhoz
Fotó: Metropol

Miközben a budapesti közműcégek teljhatalmú ura kérkedik sokmilliárdos vagyonával, a városvezetés Budapest lakóin és a melósokon spórol: leszerelik szemeteskukák ezreit és BKK-automaták tucatjait, a közműcégektől pedig rengeteg embert kirúgnak

Kapcsolódó írásaink

Egy floridai magánszigeten építkezik a Gyurcsány-fióka

ĀÚjabb bizonyítékok kerültek elő a fővárosi közműcégek csúcsvezetőjének elképesztő gazdagságáról - Mártha Imre nem csak egy luxusingatlant vásárolt magának Floridában, hanem egy óceánparti területen hamarosan egy villa építésébe is belekezd

Folytatja a habzsi-dőzsit a Gyurcsány-fióka

ĀFlorida milliárdosok lakta városában is luxusingatlant vett a budapesti közműholding vezére - Gyurcsány Ferenc Mártha Imréről: Mártha Imre kitűnő ember. Én több Mártha Imrét szeretnék