Belföld

Egy floridai magánszigeten építkezik a Gyurcsány-fióka

Bizonyító erejű fotók és dokumentumok érkeztek a Metropol szerkesztőségébe a fővárosi közműcégek csúcsvezetőjének elképesztő gazdagságáról. Mártha Imre nem csak egy luxusingatlant vásárolt magának Floridában, hanem egy óceánparti területen hamarosan egy villa építésébe is belekezd. 

Egy floridai magánszigeten építkezik a Gyurcsány-fióka
„Ellenőrzöm a leveleimet” – így dicsekedett közösségi oldalán floridai birtokával a Gyurcsány-fióka
Fotó: Instagram/Mártha Imre

„Gazdag ember. Nagyon. (…) Én több Mártha Imrét szeretnék” – bukott ki Gyurcsány Ferencből nemrég az igazság Mártha Imrével kapcsolatban. Nem is mondhatott mást, miután kiderült, hogy a közműholding vezérének vagyonát akár ő is megirigyelhetné.

Kétmilliárdos Prisztás-villa, egy balatoni kikötő és egy alsóőrsi 500 milliós villa, egy 60 milliós Bentley, és egy luxus kondomínium Amerika egyik leggazdagabb városában, Naplesben, Floridában.

Sokan azt hitték, már ez is sok a jóból, de nincs még vége Mártha Imre nem egészen önkéntes „vagyonbevallásának”.

Óceánparti birtoka is van Floridában – ide fog építkezni.

Az elmúlt heti dokumentumok szerint a Naples városában vásárolt luxuslakás csak előfutára volt a többi, Floridában megvásárolt ingatlannak. Egyes információk szerint hosszabb távon a Magyarországról való távozását tervezi a cégvezér, ugyanis hamarosan építkezésbe kezd egy floridai, óceánparti ingatlanon. Aminek sokmilliárdos értékét az adja, hogy a tulajdonos jachtjával egy fantasztikus mesterséges csatornarendszeren keresztül könnyen kihajózhat a Mexikói-öböl meseszép vizeire.

Ezúttal egy olyan fotó landolt a portálhoz, amin Gyurcsány kedvenc tanítványa éppen besétál erre az óceánparti ingatlanra. Persze ezúttal sem marad el a Mártha Imre-féle magamutogatás, mert a képaláírásból kiderül, hogy a fővárosi köztisztaság, távfűtés, kertészet és temetkezés egyszemélyi főnöke igazi otthonának ezt a luxusingatlant tartja.

Már a földterület önmagában milliárdos érték

A mesébe illő floridai ingatlan értékét a Metropol által megkérdezett szakértők így beépítetlenül 3-4 millió dollárra, vagyis akár 1 milliárd 200 millió forintra becsülik. Árát még felfelé srófolja a „hajózhatóság”, illetve az óceán, a Mexikói-öböl közelsége.

A kérdés már csak az, hogy került ide a fővárosi közműcégek vezére, akinek már saját postaládája is van a milliárdosok birodalmában. Miközben Mártha Imre még soha nem szerepelt a leggazdagabb magyarok százas listáján…

Miközben Gyurcsány-fióka dőzsöl, Budapest hanyatlik

Miközben a budapesti közműcégek teljhatalmú ura kérkedik sokmilliárdos vagyonával, a városvezetés Budapest lakóin és a melósokon spórol: leszerelik szemeteskukák ezreit és BKK-automaták tucatjait, a közműcégektől pedig rengeteg embert kirúgnak

Kapcsolódó írásaink

Folytatja a habzsi-dőzsit a Gyurcsány-fióka

ĀFlorida milliárdosok lakta városában is luxusingatlant vett a budapesti közműholding vezére - Gyurcsány Ferenc Mártha Imréről: Mártha Imre kitűnő ember. Én több Mártha Imrét szeretnék