Belföld

Márki-Zay nem tudja, hogyan oldaná meg az üzemanyagárakat

A rezsicsökkentés elleni támadások után a benzinár-stopot is kifogásolta Gyurcsány Ferenc bukott miniszterelnök jelöltje, Márki-Zay Péter.

Márki-Zay nem tudja, hogyan oldaná meg az üzemanyagárakat
Márki-Zay Péter, a baloldal miniszterelnök-jelölje támadja a benzinárstopot, de elképzelése sincs arról, mit tenne
Fotó: MH

Zavaros magyarázkodásba kezdett szokásos hétvégi „lakossági tájékoztatóján" Márki-Zay Péter, a baloldal közös kormányfő-jelöltje az üzemanyagár befagyasztása kapcsán. A baloldali jelölt közölte, hogy rossz, káros döntésnek tartja a benzinár csökkentését, de nincs semmilyen ötlete, hogyan oldaná meg a problémát.

„Ki fogjuk dolgozni ezt a közeljövőben, tehát fel fogok készülni erre az eshetőségre. Még a választási eredményre. Nincsen most erre program” - fogalmazott a Gyurcsány-Márki-Zay-féle beloldal jelöltje.

Objektum doboz

Korábban arról beszélt, hogy az emelkedő üzemanyagárakra az a megoldás, hogy az emberek közlekedjenek kisebb autóval, utazzanak többen együtt egy kocsiban.

Gyurcsány jelöltje már a rezsicsökkentés kapcsán is meg akarta mondani az embereknek, hogyan éljenek, mi a megoldás: a takarékosság, fogyasszanak kevesebbet

Kapcsolódó írásaink

Rendkívüli V4-es csúcs a migrációról

ĀBrüsszel függesszen fel minden olyan kötelezettségszegési eljárást, amely aláássa a tagállamok biztonsági intézkedéseit – írta Orbán Viktor Ursula von der Leyennek