Belföld

A Fidesz-KDNP bojkottálja a népjóléti bizottságot Korózs Lajos távozásáig

A Fidesz és a KDNP parlamenti képviselői mindaddig nem vesznek részt az Országgyűlés népjólét bizottságának járványügyi napirendjein, ameddig a „kamuvideós” Korózs Lajos nem kér bocsánatot és nem távozik a testület éléről - mondta Nacsa Lőrinc kereszténydemokrata országgyűlési képviselő vasárnap videonyilatkozatában.

A Fidesz-KDNP bojkottálja a népjóléti bizottságot Korózs Lajos távozásáig
Korózs Lajos
Fotó: MH

 A kormánypárti politikus közölte: a baloldal eddig szinte folyamatosan támadta, vagy hátráltatta a járvány elleni védekezést.

„Álhíreket találnak ki és terjesztenek, sőt még egy kamuvideót is készítettek egy álmentőssel és számtalan hazugsággal, amelynek célja a magyar egészségügy lejáratása volt” - mondta.

Nacsa Lőrinc felháborítónak nevezte, hogy „ennek egyik főszereplője, a szocialista Korózs Lajos máig nem kért bocsánatot és nem távozott a járványüggyel is foglalkozó népjóléti bizottság éléről”.

Kiemelte: „akitől egy világjárvány kellős közepén mindössze annyi telik, hogy kamuvideót rendel és gyárt”, álláspontjuk szerint méltatlan arra, hogy a járványelleni védekezés legfontosabb lépéseiről meghallgatást irányítson.

Ezért ameddig nincs semmilyen következménye a „baloldali botránynak”, a Fidesz és a KDNP képviselői távolmaradásukkal fogják megakadályozni, hogy „kamuvideós Korózs járványügyi beszámolót vezessen” - mondta.

„Mi akár már holnap készek vagyunk meghallgatni az operatív törzset, ez most már csak a baloldalon és Korózs Lajoson múlik” - zárta nyilatkozatát Nacsa Lőrinc.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom