Belföld

A Fidesz szerint elfogadhatatlan, hogy a kamuvideós Korózs vezesse a népjóléti bizottságot

A baloldal a kezdetektől nem segíti a járvány elleni védekezést: nem támogatták a veszélyhelyzet meghosszabbítását, nem szavazták meg a koronavírus törvényt, külföldön támadták Magyarországot, ráadásul még kamuvideót is készítettek egy álmentőssel a magyar egészségügy lejáratására - írja Selmeczi Gabriella (Fidesz), a népjóléti bizottság alelnöke és Nacsa Lőrinc (KDNP), a bizottság tagja közös sajtóközleményében.

A Fidesz szerint elfogadhatatlan, hogy a kamuvideós Korózs vezesse a népjóléti bizottságot
A szocialista Korózs Lajos a hamisított videóban
Fotó: Facebook

Felháborító, hogy ennek egyik főszereplője, a szocialista Korózs Lajos máig nem kért bocsánatot és nem távozott a járványüggyel is foglalkozó népjóléti bizottság éléről - hívják fel a figyelmet.

Amíg nincs a következménye a baloldali botránynak, a Fidesz és a KDNP képviselői távolmaradásukkal fogják megakadályozni, hogy kamuvideós Korózs járványügyi meghallgatást vezessen - teszik hozzá.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom