Belföld

Méltatlanul támadták a balliberálisok Káslert

Még az ellenzéki oldalról megszokotthoz képest is színvonaltalan támadásokban részesült a koronavírus ellen folytatott harc alatt Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának vezetője.

Méltatlanul támadták a balliberálisok Káslert
Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere
Fotó: MH/Purger Tamás

Miközben teljesen nyilvánvaló, hogy Magyarország kormánya sikeres védelmi tervet eszelt ki és hajtott végre a elmúlt hónapok során, a közös harc tervét csak megfúrni próbáló, a logikus és hatásos korlátozásokat akadályozó balliberális szekértábor folyamatosan hangoztatja, hogy ebben semmi sem volt a Fidesz-KDNP érdeme. 

A tényeknek ellentmondó nyilatkozataik között újra és újra elővették Kásler Miklóst, az emberi erőforrások miniszterét, hogy élő céltáblának használják, ezzel prezentálva a koronavírus megfékezéséért folytatott küzdelem (csak általuk látott) bukását.

A támadások annyira feltűnőek és abszurdak voltak, hogy múlt pénteken Orbán Viktor a Kossuth rádióban is kiemelte:

A járvány kezelésében történelmi érdemei vannak Kásler Miklósnak. A miniszter már akkor összehívta a járványügyi szakembereket, amikor az unió még arról beszélt, hogy nincsen semmi baj. Éppen ezért sikerült elkerülni a tömeges fertőzési szakaszt - tette hozzá.

Alább pár példát idézünk a baloldali politikusok és pártok közösségi oldalaikon tett kijelentéseiből és a Soros-közeli sajtónak adott arcpirító szövegeiből:

  • László Imre XI. kerületi DK-s polgármester: „A kormány állítsa le Kásler Miklós ámokfutását, állítsa le a kórházak tömeges kiürítését [...] Kásler Miklóst még a mai napon menessze az EMMI éléről a kormány és vegye vissza azokat az intézményvezetőket és kórházigazgatókat, akiket Kásler Miklós egyik napról a másikra kirúgott.”
  • Gyurcsányné Dobrev Klára sem hazudtolta meg a tőle szokott stílust: „Teljesen koncepció nélküli kapkodást látok és azért nem nevezném Kásler-jelenségnek, mert igazából Kásler is egy Orbán-jelenség, hogy teljesen inkompetens emberek kezébe ad területeket.”
  • A Momentum kifejtette: „Ne higgyünk nekik – és mindig emlékezzünk, hogy amikor tehettek volna valamit a magyar egészségügyért, semmit nem tettek. Ezért felkérjük az orvosi kamarát, hogy indítson etikai vizsgálatot Kásler Miklós ellen! Elég volt Kásler Miklós ámokfutásából!
  • Szabó Tímea Párbeszédes országgyűlési képviselő szavai szerint „Orbán Viktor pontosan tudja, de semmi máson nem jár az esze, mint a járványkezelés alatt is a lopáson, és hagyja, hogy az ilyen szervilis, hozzá nem értő ostoba emberek, mint Kásler Miklós ezt a hentes munkát.”
  • Korózs Lajos MSZP-s képviselő kijelentette, „Kásler Miklósnak távoznia kell a miniszteri posztjáról, és most nagyon finoman fogalmaztam. Pestiesen szólva azt is mondhatnánk persze – de én vigyázok a Ház tekintélyére –, hogy húzzon el. (…) Mindenki írja alá az MSZP petícióját, hogy Káslernak mennie kell!”
  • Vadai Ágnes, a DK poltikusa botrányos kérdése: „Belegondoltak, hogy milyen fájdalmat okoznak magyarok sokaságának csak azért, mert Orbán kitalált valami orbitális baromságot, és hűszolgája, a tízparancsolattal gyógyító Kásler, pedig orvoshoz méltatlanul végrehajtatja azt?”
  • A hivatásos patkányozó Bangóné Borbély Ildikó egészen odáig ment, hogy kijelentette: „Kásler Miklós az embertelenség minisztere.”

Látható tehát, hogy a balliberális megmondóembereknek a válogatott szidalmak és sértések kitalálása mellett a számok és tények megfigyelésére már nem volt idejük, különben láthatnák, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériumának és kiváltképp Kásler Miklósnak elvitathatatlan érdemei vannak a koronavírus erejének féken tartásában.

Kapcsolódó írásaink

Nem vált valóra Fekete-Győr rémálma

ĀA Momentum elnöke azt hitte, disztópikus víziójának megfelelően tényleg bebörtönzések és egyeduralom lesz az országban - a valóság nem így alakult

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom