Belföld

„Ez a demokrácia teljes lábbal tiprása”

Bangóné, a hivatásos patkányozó nem bírja elviselni a csepeli választók döntését, Borbély Lénárd és a Fidesz győzelmét. Most a baloldali többségű Fővárosi Választási Bizottságot akarja felhasználni a csepeli választási eredmény meghamisítására. Ez a demokrácia teljes lábbal tiprása - jelentette ki Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium (HM) parlamenti államtitkára, a Fidesz alelnöke, Csepel választókerületi elnöke.

„Ez a demokrácia teljes lábbal tiprása”
Németh Szilárd: Bangóné, a hivatásos patkányozó nem bírja elviselni a csepeli választók döntését, Borbély Lénárd és a Fidesz győzelmét
Fotó: MH/Ficsor Márton

Mindenfélét összehazudozik, alaptalanul vádaskodik, a tőle megszokott módon üvöltözik. Úgy viselkedik, mint aki a hatalomvágytól vezérelve megőrült. Üldözési mániában szenved - írta lapunknak is eljuttatott sajtóközleményében.

Németh Szilárd kifejtette, hogy Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP csepeli elnöke a Tóth Ilona Egészségügyi Szolgálat épülete előtt a választás megismétléséért gyűjt aláírást. A tértől csak pár lépés az ideggyógyászati rendelés. Javaslom, sürgősen forduljon orvoshoz! - tette hozzá.

Kapcsolódó írásaink