Sport

Beperli a Barcát az Atlético Griezmann átigazolása miatt

Tovább bonyolódik Antoine Griezmann lezártnak hitt átigazolási ügye. Röviddel a Barcelona bejelentése után a francia futballista korábbi klubja, az Atlético Madrid jelezte, szerintük nem elegendő a csatár játékjogáért a Barca által kifizetett 120 millió euró, igazuknak pedig jogi úton próbálnak érvényt szerezni.

Beperli a Barcát az Atlético Griezmann átigazolása miatt
Úgy tűnik, nem lesz zökkenőmentes Griezmann átigazolása
Fotó: AFP/Jose Jordan

Az Atlético közleményében jelezte, már elindította „azokat az eljárásokat, amelyeket jogi és törvényes érdekei megvédése szempontjából megfelelőnek ítélt”. A fővárosi klub azt állítja, Griezmann már az előtt megegyezett a Barcelonával, hogy kivásárlási ára 200-ról 120 millió euróra csökkent volna, így a katalán egyesület által fizetett összeg nem elegendő arra, hogy megvegye a francia futballistát.

„A játékos május 14-én jelentette be, hogy távozik klubunktól, ezért az Atlético Madrid álláspontja szerint a szerződés felbontása már az előző idény vége, valamint július 1. előtt megtörtént, így jogi lépéseket indítottunk” - írta az Atlético.

Ahogy arról mi is írtunk, a Barcelona pénteken délután jelentette be, hogy öt évre szerződtette a világbajnok Antoine Griezmannt.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom