Kultúra

Megjelent az MMA 2021-2024. évekre szóló művészeti ösztöndíja

A Magyar Művészeti Akadémia (a továbbiakban: MMA) három évre szóló, havi bruttó 200.000 forint összegű művészeti ösztöndíj elnyerésére hirdetett pályázatot 100 fő részére.

Megjelent az MMA 2021-2024. évekre szóló művészeti ösztöndíja
Az ösztöndíjprogram célja − programszerű, három évre szóló − alkotó és előadóművészeti, valamint művészetelméleti tevékenységek támogatása (képünk illusztráció)
Fotó: Pixabay

Az ösztöndíjprogram célja − programszerű, három évre szóló − alkotó és előadóművészeti, valamint művészetelméleti tevékenységek támogatása, magas színvonalú művészi és művészetelméleti tevékenységek anyagi feltételeinek megteremtése az alábbi pályázati kategóriákban:  építőművészet; film- és fotóművészet; iparművészet és tervezőművészet; irodalom; képzőművészet; művészetelmélet; népművészet; színházművészet; zeneművészet.

A pályázaton részt vehet minden olyan magyarországi adóazonosító jellel rendelkező természetes személy, aki a támogatási időszak kezdetéig (2021. szeptember 1.) már betöltötte 18. életévét, de a pályázati kiírás időpontjában (2021. február 8.) még nem töltötte be 50. életévét.

Az MMA Művészeti Ösztöndíjprogram 2021. évi felhívásának teljes körű dokumentációja elérhető a www.mma.hu, a www.mma-mmki.hu honlapokon és az MMA Művészeti Ösztöndíjprogram honlapján (osztondij.mma-mmki.hu).

A pályázatot az ott leírtaknak megfelelően, a hiánytalanul kitöltött és a pályázati felületen véglegesített pályázati adatlappal és a nyilatkozat jóváhagyásával, valamint az alábbi dokumentumoknak az MMA Művészeti Ösztöndíjprogram honlapjáról elérhető internetes pályázatkezelő felületre, az ott rögzített formában, illetve formátumban, hiánytalanul való feltöltésével kell benyújtani.

A részletekért kattintson ide.

Kapcsolódó írásaink