Kultúra

Rendkívüli összefogás a magyar színházi életben

Karácsony, Jézus születése ünnepe alkalmából a Párbeszéd Háza is szeretné elhelyezni saját ajándékát, közös ünnepi fánk alá - derül ki a lapunkhoz eljuttatott közleményből.

Rendkívüli összefogás a magyar színházi életben
Képünk illusztráció
Fotó: MH

Huszonnégy magyar színművészt kértek fel, akik a magyar kulturális és közélet sokszínűségét jelenítik meg a Párbeszéd Háza számára. 

Azt a fajta sokszínűséget, amelyben minden szín érték, amelyben minden szín léte a teljességet szolgálja - nyilatkozta Sajgó Szabolcs, a Párbeszéd Házának vezetője, jezsuita szerzetes. 

A huszonnégy neves színművész: Bánsági Ildikó, Básti Juli, Blaskó Péter, Bodrogi Gyula, Császár Angela, Cseke Péter, Eperjes Károly, Koltai Róbert, Kubik Anna, Lukács Sándor, Mécs Károly, Molnár Piroska, Nagy-Kálózy Eszter, Pokorny Lia, Puskás Tamás, Ráckevei Anna, Rudolf Péter, Sára Bernadett, Stohl András, Szabó Győző, Szűcs Nelli, Trill Zsolt, Udvaros Dorottya és Vecsei H. Miklós mond el egy karácsonyi versfüzért, amelyet József Attila, Juhász Gyula, Babits Mihály, Ady Endre és Kosztolányi Dezső verseiből állítottak össze, mely december 23-án 17:00 órától hallgatható meg a Párbeszéd Háza youtube csatornáján.

Kapcsolódó írásaink

Boldogságreceptek északi módra

ĀKönyvek a skandináv karácsonyról: manóktól és trolloktól az egyszerű hétköznapi örömökig – Svéd és dán fortélyok a Corvinától