Külföld

Mark Rutte sötét múltja

A gyermekekkel és az állatokkal folytatott szexuális kapcsolat törvényesítését sürgette korábban a holland miniszterelnök „által vezetett ifjúsági szervezet”, aki Magyarország térdre kényszerítésével fenyegetőzött - hangzott el a Hír TV műsorában. 

Mark Rutte sötét múltja
Mark Rutte, a Néppárt a Szabadságért és Demokráciáért nevű liberális párt ifjúsági tagozatának elnöke volt, amikor a szervezet felvetette a szexuális DEVIANCIÁK törvényesítését
Fotó: AFP/Bart Maat

A gyermekekkel és az állatokkal folytatott szexuális kapcsolat törvényesítését sürgette korábban a holland miniszterelnök „által vezetett ifjúsági szervezet”, aki Magyarország térdre kényszerítésével fenyegetőzött. Erről Marácz László, Hollandiában élő egyetemi tanár beszélt Európai Híradó című műsorának. Mark Rutte, a Néppárt a Szabadságért és Demokráciáért nevű liberális párt ifjúsági tagozatának elnöke volt, amikor a szervezet felvetette a szexuális devianciák törvényesítését, amit egy korabeli újságcikk is bizonyít. A holland közvélemény egyébként sokat találgat miniszterelnökük magánéletéről.

Objektum doboz

Mark Ruttének nincs felesége, se élettársa, sőt egy interjúban arról is beszélt, hogy sosem volt barátnője, mert nem volt rá ideje. Egy másik interjúban fontosnak tartotta leszögezni azt is, hogy ő nem homoszexuális.

Kapcsolódó írásaink