Életmód
Három alapvető termék a fogyókúrás étrendben
A siker érdekében

Képünk illusztráció
Fotó: AFP/Science Photo Library/R3F/Science Photo Library
Mindenekelőtt a brokkoli étrendbe való felvételét szorgalmazta. Jótékony tulajdonságai közül a szakember kiemelte a máj méregtelenítését, a zsírégetést, a szervezet gyulladáscsökkentését, az inzulinszint stabilizálását és az inzulin iránti fokozott érzékenységet, valamint az étvágyszabályozást.
Az energiaszint fenntartása érdekében a fogyás során a napi menüt sárgarépával kell gazdagítani – tette hozzá az orvos. Elmagyarázta, hogy ez a zöldség javítja az idegek és izmok működését, védi a szervezetet az oxidatív stressztől. Összefoglalásként hozzátette, hogy a tök hasznos a fogyáshoz. Segít megszabadulni az álmatlanságtól, ami gyakran előfordul fogyáskor.