Életmód
Csökkenti a vérnyomást és javítja a látást
A tudósok szerint

Ez a zöldség a keresztesvirágúak családjába tartozik. Már egyetlen adag a K-vitamin napi bevitelének körülbelül 64 százalékát és a kalcium 16 százalékát tartalmazza, ami értékes termékké teszi a csontritkulás megelőzésében.
A kínai kel gazdag vasban, ami segít leküzdeni a fáradtságot és a vérszegénységet. Magas kálium- és magnéziumtartalma segít normalizálni a vérnyomást, alacsony nátriumtartalma pedig különösen hasznossá teszi a magas vérnyomásban szenvedők számára.
Ezenkívül a készítmény tartalmaz C-vitamint, amely erősíti az immunrendszert, és béta-karotint, amely segít fenntartani a jó látást az öregedés során.
A zöldség sok rostot tartalmaz, ami segít megtisztítani az emésztőrendszert, valamint C- és E-vitamint, amelyek az egészséges bőrhöz és hajhoz szükségesek.
A kínai kel fogyasztása ajánlott a gyulladásos folyamatok megelőzésére és bőrbetegségek esetén kiegészítő szerként. Enyhe antiszeptikus hatással is rendelkezik - írta meg a Gismeteo.