Életmód
A 40 év utáni öregedés elkerülése érdekében ne fogyassza ezt a terméket
Őrizze meg fiatalságát

Az orvosok szerint a feldolgozott hús – kolbász, kolbász, szalonna és füstölt húsok – elutasítása segít lelassítani az öregedési folyamatot és csökkenti a betegségek kockázatát. Ne egye meg őket. Ezek a termékek nitrátokat, felesleges sót és rákkeltő anyagokat tartalmaznak, amelyek növelik a magas vérnyomás, az ödéma és még a rák kockázatát is. Megzavarják a beleket és rontják a bőr állapotát, gyulladást és rugalmasságvesztést váltanak ki, számol be a news.ru.
Cserélje ki a kolbászt természetes hús-, hal- vagy növényi fehérjékre (tofu, lencse). Ez csökkenti a szív, az erek és az emésztés terhelését, megőrzi a fiatalságot és az energiát. A feldolgozott hús elkerülése fontos lépés a 40 év utáni egészség felé.