Életmód

Az alkohol, ami impotenciához vezet

A férfiak számára legveszélyesebb alkoholt nevezték meg

A táplálkozási szakemberek tanulmányt végeztek, és meg tudták nevezni azt az alkoholos italt, amely a legkárosabb a férfiak egészségére – számol be a Sports.kz a Clutch.net.ua-ra hivatkozva.

Az alkohol, ami impotenciához vezet
Képünk illusztráció
Fotó: NorthFoto

Ha egy férfi rendszeresen fogyasztja ezt az italt, elkezd megváltozni a hormonális háttér, ami számos súlyos egészségügyi problémát és még a megjelenés megváltozását is maga után vonja. Tehát ezek a férfiak nagy hasat növesztenek, a fenék megnő, terjedelmes mellek jelennek meg, és a zsír női típusúan oszlik el, ami ilyen változásokhoz vezet. Ezenkívül ennek az italnak a fogyasztása férfi impotenciához vezet.

Ez a veszélyes ital a sör.

A táplálkozási szakemberek ezt azzal magyarázzák, hogy a sör komlót tartalmaz – egy olyan növényt, amely nagyon nagy mennyiségben tartalmaz fitoösztrogéneket – a női hormonok növényi analógját.

Ha egy férfi rendszeresen és sokat fog sört inni, akkor megváltozik a hormonális háttér a szervezetében, ami az ösztrogének növekedéséhez vezet. A női hormonok növekedése pedig pontosan a női típusú alak változásainak az oka – vagyis a zsír lerakódik a hasra és a combokra.

A megnövekedett ösztrogén a férfi hormon tesztoszteron szintjének csökkenéséhez vezet, ami nagyon rossz hatással van az egészségre, és szisztémás problémákhoz vezet a test számos szervében.

Emellett a szakértők szerint nagyon könnyen ellenőrizhető, hogy egy férfi alakja már női típusú változáson megy-e keresztül. Ehhez elegendő egyszerűen megmérni a derékkörfogatát. Ha a derékkörfogat több mint 94 centiméter lesz, az azt jelenti, hogy máris probléma van, és sürgősen fel kell hagyni a sörivással.

Úgy tartják, hogy bármelyik ember dereka nem haladhatja meg a 94 centimétert.

Kapcsolódó írásaink