Egészség
Kalóriadús fogyókúrás ételek
A szervezetet a megfelelő diétával nem éri több stressz

A szakértő szerint a fogyókúrázóknak gyakran van egy súlystabilizációs pillanata, amikor a szervezet alkalmazkodik az alacsony kalóriatartalmú étrendhez. Ennek oka az anyagcsere lelassulása. Elena Sobol fitneszedző olyan diétát ajánl, amikor a szervezetben újra felgyorsulhat a súlycsökkenés.
Ez a diéta pszichológiai és fiziológiai tehermentesítésként működik. A szervezetet már nem éri stressz, ami lehetővé teszi, hogy a fogyás újrainduljon
– magyarázta a szakértő.
Hatás a megjelenésre
Elena Sobol azt is megjegyezte, hogy az általa preferált diéta után megfigyelhető a súlycsökkenés, ezáltal az önbizalom is megnövekedhet. Megjelenésünk javulása a glikogén felhalmozódásának köszönhető, ami az izmokat domborúbbá teszi.
Így a kalóriadús ételek megfelelő használata fontos eleme lehet egy hosszú távú fogyókúrás stratégiának, amely segít fenntartani mind a fizikai, mind az érzelmi jólétet.