Bűnügy

Égő: saját magát is felgyújtotta

Az okozott tűz miatt a tűzoltók és a mentők is kiszálltak a tetthelyre

Helyszíni kamera rögzítette azt, amint egy csuklyás alak tüzet gyújt egy játszóközpontnál. A felcsapó lángok azonban őt is elérték, mire rémülten elmenekült. A rendőrség azóta is keresi az elkövetőt – írta meg a Bors.

Égő: saját magát is felgyújtotta
képünk illusztráció
Fotó: NorthFoto

Szándékos gyújtogatás miatt keresi a skót rendőrség azt a férfit, aki nemrégiben egy játszóközpontot gyújtott fel.

Az incidenst követően elterjedt az interneten a helyszínen készített CCTV felvétel: ezen az látható, amint a fekete, csuklyás felsőt viselő alak berak valamit az épület levélszekrényébe, majd a következő pillanatban füst keletkezik és felcsapnak a lángok. Az elkövető ezután hirtelen csapkodni kezd a karjával: a gyújtogatás következtében valószínűleg a saját ruhája is tüzet fogott. Ahogy a tűz egyre nagyobb méreteket ölt, a tettes rémülten elmenekül a helyszínről.

Objektum doboz

Az okozott tűz miatt a tűzoltók és a mentők is kiszálltak a tetthelyre: a lángokat szerencsére sikerült hamar megfékezni, és senki nem sérült meg. A rendőrség később szándékosnak minősítette a gyújtogatást, és keresi a csuklyás, feketébe öltözött elkövetőt.

A történtek hatalmas kárt okoztak az üzlet tulajdonosának, aki ezt követően egy időre kénytelen volt bezárni a helyet. A tulajdonos, Craig Meikle azt nyilatkozta a Daily Mailnek, hogy a történtek nyilvánvalóan hátrányos hatással van a családjára, a személyzetre és az ügyfelekre nézve is, mivel egy ideig biztosan nem fogunk tudni kinyitni.

Ugyanakkor hozzátette, hogy nagyon hálás minden jóakarónak és a segélyszervezeteknek, amelyek adományokkal támogatták őket a tűzesetet követően, és reméli, mihamarabb ismét ki tudnak majd nyitni.

Kapcsolódó írásaink

Egy nap két bilincs

ĀElfogták a rendőrök azt a párt, akik egy kerekesszékes idős embert raboltak ki Pilisen