Belföld

Márki-Zay Indiába küldené szemműtétre a magyarokat

A baloldal miniszterelnök-jelöltje nemrég megint az Egyesült Államokkal példálózott, a szemműtétek kapcsán azt mondta, hogy az amerikai biztosító is azt mondja, hogy inkább menjen el, adok egy repülőjegyet, menjen el Indiába.

Márki-Zay Indiába küldené szemműtétre a magyarokat
Márki-Zay Péter
Fotó: Facebook

„Vannak olyan speciális kezelések, amit önök nem akarják, hogy Makóra vigyék önöket. Az amerikaiak a szemműtétek bizonyos fajtájára, amit a zöldhályognak hasonlóan nagyon ritka szembetegségek, inkább az amerikai biztosító is azt mondja, hogy inkább menjen el, adok egy repülőjegyet, menjen el Indiába - hozta fel újra az amerikai példát Márki-Zay Péter egy december 15-én tartott fórumon.

Objektum doboz

Az amerikaiak nem láttak ilyen betegséget évtizedek óta - állította a Gyurcsány által vezettet baloldal jelöltje, majd hozzátette: Most, ha ott kezd el babrálni a szikével valakinek a szemébe azért, hogy hát most én nem emlékszem, tíz éve nem csináltam ilyet, de megpróbáljuk. „Inkább menjen Indiába olyanhoz, ahol sokszor csinálja.”

Én azt gondolom például, ha már szemészetet mondtam, a legtöbb szemészeti beavatkozás az nem egy sürgősségi beavatkozás, menjenek oda (..) - vallotta be Márki-Zay Péter, hogy Indiába küldené szemműtétre a magyarokat

Kapcsolódó írásaink