Belföld

„Ne engedjük visszatérni a keresztény- és nemzetellenes Gyurcsány-korszakot!”

Mi tudjuk milyen volt Gyurcsány Ferenc keresztényellenes és nemzetellenes uralma alatt élni és nem engedjük, hogy visszatérjen! - mondta kedden délelőtt a Facebookra feltöltött videójában Azbej Tristan, aki mindenkit arra kért, hogy támogassa aláírásával a Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! petíciót.

„Ne engedjük visszatérni a keresztény- és nemzetellenes Gyurcsány-korszakot!”
Gyurcsány Ferenc bukott miniszterelnök
Fotó: MH/Katona László

Gyurcsány Ferenc az ellenzéki szövetség igazi irányítójaként lopakodik vissza a hatalomba, és ezzel együtt lopakodik vissza a szocialisták és a liberálisok keresztényellenessége és egyházellenessége - figyelmeztetett a Miniszterelnökség Üldözött Keresztények Megsegítéséért és a Hungary Helps Program Megvalósításáért Felelős Államtitkárságának vezetője.

Azbej Tristan kiemelte: Dobrev Klára a papok hatalmától tartva riogat az Európai Parlamentben, Niedermüller Péter Gyurcsány-párti politikus keresztény, rémisztő képződményekről beszél, Gyurcsány Ferenc pedig azt ígéri, hogy elhallgattatja az egyházakat.

Objektum doboz

„Mi tudjuk milyen volt Gyurcsány Ferenc keresztényellenes és nemzetellenes uralma alatt élni és nem engedjük, hogy visszatérjen! Ezért támogassa ön is a Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! petíciót!” - zárta gondolatait a kormánypárti politikus.

Kapcsolódó írásaink

Szertefoszlott a baloldali mítosz

ĀHétértékelő. Kiszelly Zoltán politológus szerint a nemzeti és a keresztény értékeket erősítő eucharisztikus kongresszus a csendes többség ünnepe volt a gyűlölködőkkel szemben