Belföld

Közeleg az őszödi beszéd nyilvánosságra kerülésének tizenötödik évfordulója

Aláírásgyűjtés országszerte

Több száz helyszínen országszerte zajlik az aláírásgyűjtés a Fidesz–KDNP petíciójához.

Közeleg az őszödi beszéd nyilvánosságra kerülésének tizenötödik évfordulója
Varga Judit és Simicskó István az újbudai helyszínen
Fotó: Simicskó István Facebook-oldal

Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója közösségi oldalán tegnap hangsúlyozta: „Nem felejtünk! Ezt jelzi az is, hogy a Gyurcsány-show iránt mutatott érdeklődés eltörpül a Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony petíció mellett. Ha nem akarod, hogy visszatérjenek a múlt emberei, a rendőrattak felelősei és Gyurcsány kishitű, nemzetellenes politikája, akkor írd alá Te is” – szólított fel a kormánypárti politikus.

Simicskó István, a KDNP frakcióvezetője beszámolt arról, hogy Varga Judit igazságügyi miniszter kereste fel újbudai aláírásgyűjtő standjukat, mivel „egyetért velünk, hogy a kudarcokkal teli Gyurcsány-korszak emberei vissza akarnak kerülni a hatalomba, ezért a közösen elért eredményeinket meg kell védenünk”. A Nemzeti Jogvédő Szolgálat pedig lapunkkal tudatta, hogy nemzeti megemlékezést szerveznek a Kossuth térre péntek délutánra „a böszme őszödi beismerésének nyilvánosságra kerülése, a 2006-os őszi népfelkelés és a rendőrterror 15. évfordulóján”.

Megtekintésre ajánlanak továbbákét tényfeltáró dokumentumfilmet – Res iudicata és Civil jelentés címmel – főleg azoknak, akik nem tudják, vagy már elfelejtették mi történt 2006 őszén, esetleg kételkednek a rendőrterror megtörténtében, vagy akik a magát felelősnek nem érző akkori miniszterelnöknek csak a mai fiatalok felé trendinek maszkírozott arcát ismerik, és/vagy hajlamosak elhinni hazugságait”.

Kapcsolódó írásaink

Az őszödi beszéd brüsszeli paktum volt

ĀVölgyesi Miklós szerint Münchhausen báró a hazudozásban csak kisinas lehetne a bukott kormányfőhöz képest, aki egy kampány-eseményen arról beszélt, 2006-ban az MTV-székház ostroma puccskísérlet volt, amit a Fidesz hajtott végre

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom