Belföld

Karácsony megint hárítja a felelősséget

Karácsony Gergely minden felelősséget a Corvinus Egyetemre hárított az alkalmazása körüli botrányban. A főpolgármester a Mediaworks Hírcentrumának úgy fogalmazott, hogy ő csupán végezte a munkáját.

Karácsony megint hárítja a felelősséget
Karácsony Gergely főpolgármester
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

Ahogy a lapunk megírta: lezárult az Oktatási Hivatal vizsgálata ami megállapította, hogy Karácsony Gergelyt jogszerűtlenül alkalmazta tanársegédként és adjunktusként a Budapesti Corvinus Egyetem ugyanis hiányzott az ehhez szükséges nyelvvizsga és a doktorjelölti jogviszony.

A hazugságspirálban vergődő baloldali főpolgármester érdemen eddig még nem reagált a hírre, most azonban aktuális utcafórumán minden felelősséget egykori munkáltatóira hárított.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink

Jogsértően alkalmazták Karácsonyt

ĀLelepleződött a főpolgármester: az Oktatási Hivatal vizsgálata igazolta, hogy a baloldal miniszterelnök-jelöltje nem dolgozhatott volna tanársegédként és adjunktusként az egyetemen

Karácsony adót emelne

ĀA budapestiek ellen ámokfutást folytató főpolgármester utakat ábrázoló játékszőnyeget és kisautókat kapott a Fidelitastól, hogy azon gyakorolja a közlekedés szervezését

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom