Belföld

Gyurcsányék soha nem becsülték meg a rendvédelmi dolgozókat

Gyurcsányék soha nem becsülték meg a rendvédelmi dolgozókat - reagált a Fidesz Dobrev Klára és Vadai Ágnes (DK) nyilatkozatára.

Gyurcsányék soha nem becsülték meg a rendvédelmi dolgozókat
Gyurcsány felesége hiába próbál megtéveszteni, ők soha nem becsülték meg a rendvédelmi dolgozókat
Fotó: MH/Papajcsik Péter

 „Gyurcsány felesége hiába próbál megtéveszteni, ők soha nem becsülték meg a rendvédelmi dolgozókat” - írta a Fidesz Dobrev Klára és Vadai Ágnes, DK-s képviselő pénteki nyilatkozatára reagáló közleményében.

A kormánypárt szerint 2010 előtt tudatosan leépítették a rendvédelmi szerveket, több ezer rendőr és katona hiányzott az országból, mert nem kaptak sem anyagi, sem erkölcsi megbecsülést.

A „Gyurcsány-féle baloldal” azóta sem változott, az elmúlt években többször provokálta a rendőröket és nyíltan rájuk is támadtak - tette hozzá a Fidesz. A közleményben hangsúlyozták, a Fidesz-KDNP ezért is mondja, hogy nem térhet vissza a múlt: „Stop Gyurcsány! Stop Karácsony!”

A kormánypárt közleményében arra is felhívta a figyelmet, hogy 2010 óta több mint duplájára nőttek a rendvédelemre, valamint a bérekre fordított kiadások, és a kormány bevezette a fegyverpénzt is.

„A Fidesz Gyurcsányékkal ellentétben büszke, hogy Magyarországnak olyan rendőrei vannak, akik képesek garantálni a mindennapok biztonságát, és megvédik a határokat a tömeges migrációtól” - írta a Fidesz.

Kapcsolódó írásaink

A legnagyobb kamu Klára asszonytól

ĀKocsis Máté: Gyurcsány Ferencné Dobrev Klára az állami vagyon kijátszásából felhizlalt kommunista bankárcsalád sarjaként most eljátssza a bankellenes szerepet