Belföld

„A Gyurcsány-család a hazugságnál csak a hatalmat szereti jobban”

A Gyurcsány-házaspár számára a hazugság akkor is örömteli, ha nincsenek sarokba szorítva - írta Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki Facebook-posztjában, amelyben arra az interjúra reagál, amelyet Dobrev Klára adott az Indexnek.

„A Gyurcsány-család a hazugságnál csak a hatalmat szereti jobban”
Posztkádári mosolyduó. Gyurcsányné Dobrev Klára és férje, a bukott kormányfő
Fotó: MH

A Gyurcsány-család a hazugságnál csak a hatalmat szereti jobban, mutatott rá a posztban Gulyás, aki felelevenítette: Gyurcsány Ferenc felesége, a szemkilövető miniszterelnök neje az Indexnek adott interjúban az emberi jogok fontosságáról beszélt.

„A baloldal miniszterelnök-jelöltje három éve még azt mondta: »A Jobbikkal soha, mert minden porcikám tiltakozik ellene«. Akkori nyilatkozata szerint »a zsidózást, a cigányozást, a Gyurcsány Ferenc lelövetésével való fenyegetőzést« olyasminek tartotta, amelyek miatt a Jobbikkal szóba sem lehet állni. Mostanra a »változás hitelességében« nincs oka kételkedni” - emelte ki Dobrev szavai kapcsán Gulyás.

Fidesz: Ha Gyurcsányékon múlik, a devizahitelesek már földönfutók lennének

Ha Gyurcsányékon múlott volna, mára egymillió család veszítette volna már el az otthonát és már földönfutó lenne, mutatott rá lapunkhoz eljuttatott közleményében a Fidesz.
„A Gyurcsány-kormány taszította devizahitelbe a magyar családokat, minden segítség nélkül hagyták az otthonteremtőket, eltörölték az első Orbán-kormány által bevezetett otthonteremtési támogatásokat, és hagyták, hogy a bankok kockázatos devizahitelekre vegyék rá az embereket. 2010 után a bajba jutott devizahiteleseket számos kormányzati intézkedés segítette, megszüntettük a devizahitelek korszakát és minden korábbinál több támogatást kapnak az otthonteremtéshez, a lakásfelújításhoz a családok. Nem szabad hagynunk, hogy mindezt újra elvegyék Gyurcsányék! Stop Gyurcsány! Stop Karácsony!” - írta közleményében a Fidesz.

„Legyünk megértőek Dobrev Klárával. Ha ezekben a kérdésekben a feketére nem mondaná, hogy fehér, ha az emberi jogok helyett a szemkilövetésről, a Jobbik magasztalása helyett - pártja korábbi álláspontját követve - a nácikkal kötött szövetségükről beszélne, miniszterelnöki álmai még gyorsabban szertefoszlanának” - szögezte le a miniszter, hozzátéve: a Gyurcsány-házaspár számára a hazugság akkor is örömteli, ha nincsenek sarokba szorítva.

„Erre Dobrev következő állítása is bizonyíték: »Most azt látjuk, hogy Orbán egy személyben dönt arról, hogy ... milyen vakcinával oltassuk be magunkat«. Magyarország az egyetlen ország a világon, ahol mindenki szabadon választhat hat (!) különböző vakcina közül. A világon nincs egyetlen kormány és miniszterelnök sem, aki ilyen széles körben biztosítja a döntés szabadságát az oltóanyag önkéntes kiválasztásában” - mutatott rá Gulyás, aki szerint csak egy kérdés hiányzott a Dobrev-interjú végéről, nevezetesen, hogy kedves férjével együtt miért lelik örömüket a hazudozásban?

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom