Belföld

Példátlanul alpári stílusban kommentálta Gyurcsány a gyermekvédelmi népszavazás hírét

Felháborítóan alpári stílusban üzent a Orbán Viktornak a bukott kormányfő hivatalos Facebook-oldalán.

Példátlanul alpári stílusban kommentálta Gyurcsány a gyermekvédelmi népszavazás hírét
Gyurcsány példátlanul mélyre süllyedt
Fotó: MH

Gyurcsány Ferenc nyomdafestéket nem tűrő módon böszmélkedett a közösségi oldalán a magyar gyermekek védelméről szóló népszavazás híre hallatán, nem átallott Orbán Viktor családját is belekeverni megjegyzésébe.

Objektum doboz

A DK-vezér böszmeségére Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője ugyancsak a közösségi médiában reagált:

„Gyurcsány ma új fejezetet nyitott a magyar közéletben, a közbeszéd rohasztásában. A gyermekvédelmi népszavazásra egy burkolt, de jól érthető 'anyázással' válaszolt a miniszterelnöknek. Letudhatnánk annyival a dolgot, hogy egy nemzetét gyűlölő gazembertől ez is dicséretnek számít, ugyanakkor elgondolkodtató, hogy vajon mitől lett ennyire ideges a bukott miniszterelnök” - írta Kocsos Máté, aki szerint nem lenne meglepő, ha Gyurcsány a referendum miatt lenne zaklatott, hiszen „amikor a nép kinyilváníthatja az akaratát, az neki nem sok jót szokott jelenteni”.

Kocsis Máté emlékeztet: Gyurcsány már kormányfőként is megfosztotta a családokat és gyermeket vállalókat szinte minden támogatástól, és ízlésének való az is, ha gyerekeket traktálhat félrement ideológiákkal.

„Vagy attól ideges, hogy az erőszakos LMBTQ-propagandát még brüsszeli nyomásra sem engedjük be a gyerekek közé? Már pedig nem fogjuk. A baloldaliakkal ellentétben mi megbízunk a szülőkben, neveljék úgy a saját gyermekeiket, ahogy akarják. Nekik vannak előjogaik, nem pedig az alternatív szexuális propagandát terjesztő álcivil szervezeteknek” - írta Kocsis.

„Szóval Gyurcsány Ferenc! Két anyázás között barátkozzon meg szépen a gondolattal, hogy a magyar gyermekvédelmi törvényről nem Brüsszelben fog dönteni a hatalommániás elit, hanem a magyarok fognak, itthon, népszavazáson. A haza, a nemzet és a gyermekvédelem szavakat pedig nyugodtan felejtse el, azokat nem magának találták ki, ezt régóta tudjuk. El a kezekkel a gyerekeinktől!” - zárta üzenetét Kocsis Máté

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink