Belföld

Czeglédy Csaba mártírt szeretne magából csinálni

A bűnöző Czeglédy Csaba környezetéből egy olyan hamisított, telefon lehallgatási jegyzőkönyvet juttattak el hozzám, amely szorosan kapcsolódik a Czeglédy elleni büntetőeljáráshoz - írta Budai Gyula a közösségi oldalán. 

Czeglédy Csaba mártírt szeretne magából csinálni
Czeglédy Csaba mártírt szeretne magából csinálni
Fotó: MH/Purger Tamás

A hamisított lehallgatási jegyzőkönyv elkészítésében vélhetőleg közreműködött Czeglédy Csaba korábbi védője is - emelte ki a politikus a bejegyzésében. 

A fideszes országgyűlési képviselő hozzátette: mivel a jegyzőkönyv elkészítése felveti a bűncselekmény gyanúját, ezért bejelentést tettem a rendőrségre és az iratot átadtam a nyomozó hatóságnak.

A dokumentumról egy hozzáértő ember azonnal látja, hogy hamisított, viszont ha valaki felhasználta volna, Czeglédy azonnal koncepciós, csalásokkal operáló ügyet kiálthatott volna - írta. 

Szép próbálkozás, csak nem jött be...- zárta bejegyzését Budai Gyula. 

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink

Eljárásjogi hibákra játszik Czeglédy

ĀElőször hallgatták meg Gyurcsány házi ügyvédjét, de a bizonylatok nélkül, zsebből fizetett pénzek eredetéig nem jutott még el a Kecskeméti Törvényszék

Gyurcsány a Jobbikot is lenullázta

ĀHétértékelő. Kiszelly Zoltán szerint ha Jakab Péter elmegy a Pride-ra, akkor igazolja: a bukott kormányfő a főnök, ha nem, akkor pedig nem áll ki az ellenzék értékrendje mellett