Horváth K. József

Vélemény és vita

Cseh Katalin újabb árulása

NAPI KOMMENTÁR

Cseh Katalin, a magyarok többségének fokozott ellenszenvét eddigi politikai tevékenységével joggal kivívó momentumos EP-képviselő most tovább fokozta elutasítottságát. Más államok képviselőit állítja maga mögé, hogy együtt lépjenek föl saját hazája és a magyar gyermekvédelmi törvény ellen.

Cseh Katalin európai parlamenti képviselő ugyanis levélben kéri képviselőtársait arra, hogy győzzék meg a tagországaikat, csatlakozzanak az Európai Bizottság és Magyarország közötti perhez a bizottság oldalán, és Brüsszellel közösen érjék el a magyar gyermekvédelmi törvény visszavonását. Cseh Katalin és a dollárbaloldal nemcsak, hogy maga is a gyermekvédelmi törvény eltörléséért dolgozik, de most ehhez még szövetségeseket is keres az Európai Parlamentben. Arról győzködve őket, hogy támadják meg az Európai Bíróság előtt Magyarországot. Ezzel Cseh Katalin és a dollárbaloldal semmibe veszi annak a több millió embernek a véleményét, akik részt vettek a gyermekvédelmi törvényről szóló népszavazáson, és egyértelművé tették, hogy a gyermekeket meg kell védeni. Cseh Katalin leveléből az is kiderül, hogy nyíltan támogatja az LMBTQ-szervezetek törekvéseit, és a támogatásukkal akarja elérni a gyermekvédelmi törvény visszavonását.

„Meg fogjuk védeni a magyar gyermekeket minden áskálódással, minden gender-dzsihadista támadással szemben, és védelmet teremtünk a szülők elidegeníthetetlen jogának, hogy ők neveljék gyermekeiket – jelentette ki Deutsch Tamás. Hangsúlyozta: – Cseh Katalin magyarországi EP-képviselőként azért tett aktív politikai lépéseket, hogy saját hazáját más európai országok kormányai megtámadják. – Hozzátette: – Egyetlen dolog, ami a dollárbaloldal EU-képviselői munkájának vezérlő csillaga, az az, hogy miként tudnak áskálódni a saját hazájuk ellen. Nincs rendjén az, hogy valaki annak a genderideológiai őrületnek, annak az LMBTQ-propagandának az oldalára áll, amelyik az óvodákban és az iskolákban akarja »érzékenyíteni« a gyerekeket. Ehelyett a legifjabbak és a szüleik gyermeknevelésre vonatkozó, nemzetközi jogi szerződésekben rögzített jogát kellene megvédeni.”

Az olvasóban joggal vetődhet föl a kérdés, miért éppen Brüsszelben szervezte gyermekellenes akcióját Cseh Katalin? És miért éppen akkor, amikor a magyar társadalmat aktuálisan több olyan eset is felháborította, amikor kiskorúak ellen követtek el szexuális tartalmú cselekményeket? Minek utána a magyar parlament tervbe vette a gyermekvédelmi törvény szigorítását. Cseh Katalin jól tudja, hogy a gyermekvédelmi törvényt több mint 3,5 millió ember támogatta. Az ilyen gyermekellenes akcióknak tehát Magyarországon semmiféle támogatottságuk nincs. Ezért kell gyakorlatilag – elszigetelten – brüsszeli akciókat folytatnia.

Valószínűsíthető tehát, hogy ezzel a minősíthetetlen akcióval Cseh Katalin nem is a magyar választókra akart hatni, tudva, hogy ezzel csak növelheti az elutasítottságukat. Azt remélheti inkább, hogy a progresszív nyugat európai elit megsimogatja a fejét, a bizottságaikban megdicsérik, s a jövőben további előrelépésre számíthatnak, ha 2024-be ismét bejutnak a választáson a parlamentben.

Az őket egyáltalán nem zavarja, hogy ez Magyarország számára sokba kerülhet. A helyreállítási pénzek kapcsán a Timmermans bizottsági alelnök által vezetett politikusok ugyanis nagyítóval keresik, milyen okok szerint tudja visszatartani továbbra is a Magyarországnak járó pénzeket. A homofóbia, az orosz propaganda akkor is kiváló szavak számukra, ha azok teljes mértékben igaztalanok. Alkalmas hivatkozási alap lehet azoknak a brüsszeli bürokratáknak, akik nem kívánnak sem egy nemzeti kormányt, sem egy nemzeti többséget, azaz a demokráciát támogatni.

Nincs itt másról szó tehát, mint ismét árulásról, amit Cseh Katalin saját nemzete ellen követ el azért, hogy az újabb hazaárulásokhoz lehetőséget kapjon a progresszív nyugat-európai elittől.

George R. R. Martin amerikai író úgy tartja: „Az árulás veszedelmes gyomnövény. (…) Ki kell tépni szárastul, gyökerestül és magostul, máskülönben új árulók nőnek ki az út mellett.”

Érdemes hallgatni rá 2024-es EP-választások előtt.

A szerző szerkesztő