Horváth K. József

Vélemény és vita

Gyurcsány célja a rend megbontása, a kormány megdöntése külföldi segítséggel

Napi kommentár

Csizmadia László, a CÖF-CÖKA kuratóriumi elnöke csodatakácsnak szegődött. Új ruhát készített Gyurcsány Ferencnek.

Andersen meséjében ugye úgy van, hogy Pomádiában a királyi udvar az uralkodó névnapjára készül. Pomádé királynak azonban egyetlen olyan ruhája sincs, amit az ünnepségre felvehetne, mindet viselte már legalább egyszer. Az idegenből jött két csodatakács csodás szövetből szőtt ruhát ígér a királynak. „A mi csodakelménk varázslatos holmi. / Varázslatos holmi, mert nem láthatja bárki! / A bölcs, az igaz látja, s elkáprázik tőle. / De a buta, a hitvány mit sem lát belőle.

Csizmadiáék csodakelméje révén csak a „bölcs és igaz” gyurcsányisták, illetve a brüsszeli neomarxisták „látják” a szép új ruhát, s adják tanújelét nap mint nap, hogy el is kápráznak tőle, ezért feltétlen alázattal követik a globalista szűk elit szabta irányt.

Gogol helyett Pomádé új köpönyegéből kibújva így jön képbe Dobrev anya, aki legutóbb „bölcsen” arról beszél, hogy ők mennyire támogatják a rezsicsökkentést, amit korábban kifejezetten támadtak. Ám valószínűleg belátták, hogy ezzel még inkább távolodnak a választók akaratától, szavazóik ugyanis rohamosan fogynak. (A Medián friss felmérése szerint messze már a 20 százalék körüli állás, most már a biztos választóknak csak 12 százaléka voksolna rájuk.)

A józan többség persze jól tudja, hogy a király meztelen, hogy ők soha nem akarnak jót a magyaroknak. Hogy a csodatakácsok csodakelméje valójában semmit nem takar. Ország-világ láthatja Gyurcsány fedetlen testét. Ami Klára asszonynak lehet káprázatos, a magyarok többségének azonban visszataszítóan naturális. A hozzá tartozó kardlapozó, szemkilövető, erkölcs- és igazságmentes lélek pedig, amit az ország régről ismer és elutasít, oly sötét, mint az éjszaka. Az egészségügyben Komáromi Zoltán, a gazdaságban Dávid Ferenc, az oktatásban Barkóczi Balázs viseli a csodakelméből készült új ruháját, akikről szintén tudják az emberek – „a buta, hitvány tömeg” –, hogy az sem igaz, amit kérdeznek.

Gyurcsány meztelenségét látva okkal mutathatott rá Csizmadia László, hogy a vezér „fekete lyuk"-elmélete, miszerint a DK sorra nyeli le és zárja karanténba a vele együtt súlyos vereséget szenvedett, a politikai életben járatlan, kontraszelektált vezetőjű pártocskákat, igenis működik. Segít megvilágítani annak, aki még nem látná, hogy Gyurcsány célja külföldi segítséggel a demokratikus rend megbontása, a legitim és regnáló kormány megdöntése. Ehhez a bukott, országrontó feleségének „árnyékkormányt" adományozott, így ezzel a hivatalosan nem létező, az ország irányítása szempontjából az ég világon semmit nem jelentő árnyékmegoldással viszont megkettőzi a DK médiaszerepléseit. Elmondják egyszer a kormányt rugdosó hablatyot mint DK, aztán ugyanazt, mint árnyékkormány. A legfontosabb a hergelés, a kormány választás nélküli megdöntésének megalapozása. 

Csizmadia kijelentette, hogy ez ismét csak egy ócska trükk. Hangsúlyozta: a civil társdalom tiltakozik a közszolgálati médiumokban közpénzen megjelenő, a DK-tól megkülönböztetett „árnyékkormány" kifejezés használata ellen is. A Gyurcsány famíliából és hazugságaikból az embereknek egyszer már elegük volt, és most is torkig vannak vele.

A CÖF-CÖKA vezetősége azt is hangsúlyozta: szerintük a kormány élelmiszerekre vonatkozó ársapkája a társadalom egészének szolidaritását jelképezi azzal, hogy a rászorulóknak, a nagycsaládosoknak, valamint a nyugdíjasoknak kínál választható vásárlási lehetőséget.

Ezt persze a baloldali hazug világ nem akarja látni, mert szerintük a bölcsek köve Gyurcsánynál van. Amit mond az úgy igaz, ahogy van. Szerintük a buta, hitvány milliók ezt nem látják, azok ugyanis folyamatosan és alaptalanul a meztelenségétől rémüldöznek.

Ugyanakkor egyáltalán nem baj, ha olykor egy két lábbal a földön álló magyar érdekű civil szervezet is lefesti a honi valóságot, mert a nyilvánosság előtt gyakran szereplő civilek valójában álcivilek, a sorosista guruló dollárokból élő globalista, szűk csoportérdekek kiszolgálói. A gyurcsányisták és Brüsszel szoros szövetségesei.

Az éppen 200 éve született Petőfi azért a lényeget nemes egyszerűséggel már századok óta tisztán látta: „Habár fölűl a gálya, / S alúl a víznek árja, / Azért a víz az úr!”

Ajánljuk ezt figyelmébe a magyarokat következetesen lenéző, átverő baloldali „bölcseknek.”

A szerző szerkesztő

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom