Sport

Rajongva fogadták Dárdai Márton bejelentését Szoboszlaiék!

A korábbi szövetségi kapitány fiának bejegyzését rengetegen lájkolták és kommentelték

A korábbi szövetségi kapitány fiának bejegyzését rengetegen lájkolták és kommentelték, magyar válogatott futballisták is, olvasható a Mandineren megjelent cikkben.

Rajongva fogadták Dárdai Márton bejelentését Szoboszlaiék!
Dárdai Márton meghozta döntését
Fotó: instagram/marton.dardai

A Hertha BSC 21 éves játékosa, a hét elején meghozta a döntését: a magyar felnőtt válogatottban szeretne szerepelni a különböző tétmérkőzéseken és világversenyeken.

A történethez hozzátartozik, hogy Marco Rossi még decemberben, személyesen utazott el Berlinbe, hogy a Dárdai-fiúk (a legidősebbnek, Palkónak már eldőlt a sorsa, hiszen a Görögország elleni barátságos mérkőzésen debütált a magyar felnőttválogatottban), Márton és Bence jövőbeni terveiről érdeklődjön.

A látogatást követően kijelentette: ha a körülmények lehetővé teszik, a tavaszi két barátságos mérkőzésen (az ellenfelek még nem ismertek), mindenféleképpen szeretné kipróbálni a Hertha BSC csapatában folyamatosan magas színvonalon teljesítő védőt. (Ezzel mintegy sugallva, hogy a középső Dárdai-fiú játékára számítana az éppen Németországban rendezendő Európa-bajnokságon is).

Dárdai Márton az Instagramon tette közzé a bejegyzését, amelyben megköszönte a német korosztályos válogatottak edzőinek a munkáját valamint a szurkolók bizalmát és rokonszenvét is, majd immár magyarul tette közzé: „A meghozott döntés a szívügyem, és nagyon izgatott vagyok, hogy a jövőben a szüleim hazáját képviselhetem a nemzetközi szinten.”

Objektum doboz

A döntést rengetegen, több ezren lájkolták és kommentelték, többek között a magyar válogatott kulcsjátékosai is,

Szoboszlai Dominiktól kezdve Gulácsi Péterig, Loic Negóig valamint a többek között a 2016-os Eb-n szereplő Németh Krisztiánig.

Kapcsolódó írásaink