Sport

Szoboszlai: Gyerekkori álmom vált valóra

Szoboszlai elmondta, ennél többet 22 éves korára nem is remélhetett

Szoboszlai Dominik vasárnap hivatalosan is a Liverpool focistája lett. Az angol klub 70 millió eurót fizetett érte a Lipcsének. Szoboszlai Dominik telefonja nyaralás közben csörrent, kiderült, hogy indulnia kell Liverpoolba – írja az Origo.

Szoboszlai: Gyerekkori álmom vált valóra
Szoboszlai Dominik
Fotó: Facebook/Liverpool FC

„A nyaralás alatt nem sokat foglalkoztam ezzel a kérdéssel, sosem voltam az a típus, aki ezen agyal, de azért némileg ott motoszkált a fejemben, hogy mi lenne, ha. Aztán egyszer csak felgyorsultak az események, a feltételes módból pedig valóság lett. Most pedig azt mondhatom, hogy olyan csapathoz szerződtem, amiről gyerekkorom óta álmodtam, és eljutottam arra a szintre, amit kissrácként kitűztem magam elé” – mondta Szoboszlai Dominik a Sportálnak adott interjújában.

„Nagyon megnyugtatott az a beszélgetés. Amellett, hogy a világ egyik legjobb edzője, emberileg is teljesen lehengerlő. Elképesztően jó fej volt, amolyan »chill«-es beszélgetés volt. Úgy beszélgettünk, mintha ezer éve ismernénk egymást. Már alig várom, hogy elkezdjük a közös munkát.Az első Anfielden játszott meccsem előtt biztosan megint izgulok majd. Ugyanakkor nagyon várom már, mert ez nem olyan izgalom, ami megbénítja az embert, épp ellenkezőleg. Ez inkább egyfajta felfokozott várakozás” – mondta Szoboszlai, aki szerint sokat tanult Lipcsében.

„Ahogy azt korábban mondtam, valóra vált a gyerekkori álmom, ennél többet 22 éves koromra nem is remélhettem. A klubfutball tetején vagyok, de mindennap van új cél, és elképesztő motivációt jelent, hogy ennek a klubnak a része lehetek, hogy trófeákért játszhatok.”

Kapcsolódó írásaink