Sport

Idén is lesz Ügetőszilveszter

A lovassportot kedvelő nagyközönséget december 31-én várja a Kincsem Park

Az évzáró lovasversenyek mellett a látogatók adományokkal segíthetik az Ökumenikus Segélyszervezet rászoruló családokat támogató munkáját.

Idén is lesz Ügetőszilveszter
Idén is érdemes lesz kilátogatni az Ügetőszilveszterre
Fotó: Kincsem Park

A programsorozat délben ügetőfutamokkal veszi kezdetét, amelyek közül kiemelkedik a színészek, sportolók, újságírók versenye. A futamokkal egyúttal a két színészlegendáról és korábbi versenyzőről, Zenthe Ferencről és Bubik Istvánról is megemlékeznek. Ugyanakkor a legrangosabb futam a Tippmix – Lovaregyleti díj lesz a pálya legjobb lovaival, továbbá agárversenyre is sor kerül a Kincsem Parkban található Nemzeti Agár Stadionban.

A közönség – folytatták – akár már egy 300 forintos jeggyel is élvezheti a fogadás és a verseny izgalmát, illetve videódiszkót is rendeznek az arénában felállított, fűtött bulisátorban. A gyerekeket állatsimogató és pónilovaglási lehetőség várja.

Hangsúlyozták, hogy minden étel- és italvásárlás árának öt százalékát az Ökumenikus Segélyszervezet kapja meg, illetve a rendezők az ország leggyorsabb pónilovainak versenyével köszönik meg a szervezet munkatársainak önzetlen munkáját.

Továbbá a Kincsem Park egy komoly eszmei értéket képviselő egyedi vázát ajánlott fel a segélyszervezet számára, amelyet meg lehet vásárolni – tartalmazza a közlemény.

Kapcsolódó írásaink