Sport

Nagyot szállt a kék madárka az argentin meccs után

Ömlenek a hírek, és ahogy az várható volt, a közösségi média sem tétlenkedik a katari labdarúgó-világbajnokság alatt. Kedden talán a legjobbakat az Out of Context Football Twitter oldala hozza – természetesen az argentinok veresége, vagy másként a szaúdiak teljesen váratlan győzelme kapcsán.

Nagyot szállt a kék madárka az argentin meccs után
Al-Ovaisz, a szaudi kapus úgy védett az argentinok ellen, mint egy párduc, ha a saját játékos feje bánta, az sem érdekelte
Fotó: AFP/Glyn Kirk

Szaúd-Arábia 5-ös játékosa és Lionel Messi kettőse máris elmémesedett. Ebben al-Bulaihi szépen odasétált az argentin csapatkapitányhoz, megveregette a hátát, és amikor az argentin 10-es megállt az eszmecserére, megvitatták az élet dolgait. A vége egy Messi grimasz lett. Csaknem egymillió megtekintést hozott.

Objektum doboz

A meccs egyik hőse tagadhatatlanul a szaudi kapus, al-Ovaisz volt, aki egyrészt kivédte az argentinok szemét, másrészt nem kímélte senki testi épségét sem. Játékostársát, al-Sahranit a hosszabbítás hatodik percében úgy leütközte, hogy fejsérülés lett a vége, de az ő térde is vérben ázott, mire vége lett a meccsnek. Úgy dőlt le egy fotelbe, mint aki ma már nem nagyon megy sehová.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink