Sport

Mocsai: Azt gondolom, a minket körülvevő mentalitáson kell alapvetően változtatni

Mocsai Lajos mesteredző a női Európa-bajnokságon szerepelt válogatott kapcsán a Sport TV Kézivezérlés Extra című műsorának vendégeként kiemelte: „Azt gondolom, a minket körülvevő mentalitáson kell alapvetően változtatni.” 

Mocsai: Azt gondolom, a minket körülvevő mentalitáson kell alapvetően változtatni
Mocsai Lajos a női Európa-bajnokságon szerepelt válogatott kapcsán alapvető problémákról beszélt
Fotó: MH/Purger Tamás

„Egy Európa-bajnokságon a folyamatos felépítésnél annak örültünk, hogy minden mérkőzésen volt 10-20 vagy 30 percünk, és a végén egy szégyenteljes eredmény után egy győztes meccsel jövünk haza, milyen jó, ez marad meg. A 11. helyen. Ez tragédia.” – hangsúlyozta a volt szövetségi kapitány.

A teljes beszélgetés alább megtekinthető. 

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink

Elismerés kiváló edzőknek, bajnokoknak

ĀHuszonkét éve május 6. a magyar sport napja, annak emlékére, hogy Európa első szabadtéri sportversenyét 1875. május 6-án Budapesten rendezte meg a Magyar Athletikai Club

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom