Sport

Papírjuk van róla

Nincs abban semmi különös, ha az észak-amerikai profi ligában kosarazó játékosok közül olykor egyik vagy másik lediplomázik.

Az egyetemek is előszeretettel reklámozzák magukat a náluk végzettekkel. Még olyan weblap is van, amelyik listázza a legértékesebbnek mondott diplomákkal rendelkező NBA-játékosokat. Ezen a listán a közismerten szigorú oktatási intézmények, a Duke, a Harvard, a Berkeley és a Vanderbilt diplomásai is megtalálhatók, mint Jeremy Lin, Mason Plumlee, Russell Westbrook, Jaylen Brown.

A legendás Shaquille O’Neil több diplomát is szerzett, és végül a Barryn doktorált. Ehhez a névsorhoz csatlakozott a 34 éves Stephen Curry, a Golden State Warriors háromszoros bajnok kosárlabdázója, aki a Davidson Egyetem szociológia szakán szerzett diplomát, amit a hétfői edzés (a nyugati döntőre készül a Warriors) után vett át. Mint írta a Twitter-oldalán, édesanyjának és korábbi edzőjének, Bob McKillopnak tett ígéretét váltotta be.

Kapcsolódó írásaink

Orosz után amerikai tulajdonosa lehet a Chelsea csapatának

Ā„A Chelsea Football Club megerősíti, hogy megállapodás született a feltételekről, új tulajdonosi csoport veszi át a klubot, amelynek élén Todd Boehly, a Clearlake Capital, Mark Walter és Hansjörg Wyss áll” – közölte szombaton a londoni klub