Sport

Klip készült a foci Eb-re

A Magyar Turisztikai Ügynökség az ismert dj-vel, Lotfi Begivel közösen videoklipet készített George Ezra Budapest című dalát feldolgozva, amely a labdarúgó Európa-bajnokság apropóján mutatja be a fővárost. Az MTÜ az UEFA EURO 2020 helyi támogatója, az együttműködés kiemelt célja, hogy egész Európa megismerje Budapest páratlan hangulatát és sokszínűségét.

Klip készült a foci Eb-re
Budapest klip készült a foci Eb-re
Fotó: YouTube

A projekt keretén belül Lotfi Begi George Ezra világszerte ismert Budapest című számát gondolta újra, amihez egy lendületes klip is készült. Szerepelnek benne Budapest ikonikus helyszínei, vibráló sokszínűsége, a magyarok labdarúgás iránti rajongása.

„Ha Budapest részt tud venni egy ilyen jelentőségű rendezvény szervezésében, a legkevesebb, amit megérdemel, hogy egy videóklip segítségével megmutassuk a világnak, milyen jó hely ez a város. Kézenfekvő volt, hogy erre a célra a Budapest című dal a legalkalmasabb” - mondta el Lotfi Begi.

A klip egyúttal a Budapest 365 kampányhoz készült filmet is újragondolja. Ez volt az az imázsfilm, amely 2020-ban a cannes-i Corporate Media & TV Awardson turisztikai film kategóriában nyerte el a legmagasabb elismerést, az Arany Delfint.

A milliárdos nézettségű sportversenyek kiválóan alkalmasak nemzetközi imázsépítésre, hatalmas lehetőséget kínálnak hazánk kedvezőbb nemzetközi megítélésének elősegítésére. Az Európa-bajnokság rendezése azt üzeni a világnak, Magyarország nemcsak versenyhelyszínként, de turisztikai úti célként is kitűnő választás.

Objektum doboz

Orbán Viktor: Indulunk! Hajrá, magyarok!

A miniszterelnök is megosztotta a klipet. Indulunk! Hajrá, magyarok! - írta a bejegyzésben. 

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink

„Nagy céljaink vannak az Eb-n”

ĀSzalai Attila: Meg fogjuk mutatni, hogy mi is jó minőséget képviselünk - Bravúrra van szükség ma a este a magyar fiúktól, minden helyzet és gól ajándék