Sport

Legkésőbb kedden eldől Rebrov sorsa, Stöger már készül Budapestre

Sajtóhírek nyomában

Továbbra sem tiszta a kép Szergej Rebrov jövőjével kapcsolatban. Az ukrán edző nemrégiben a Zbirna.com nevű portálnak nyilatkozott hazájában, jelezve, hogy ő másképpen gondolkodik bizonyos, elsősorban az átigazolásokkal kapcsolatos kérdésekről, mint a Fradi vezetői.

Ám tiszteletben tartja a szerződését, ezért kedden felveszi a munkát. Igaz, hozzátette azt is, hogy a stáb tagjai, valamint a válogatottaknál nem érintett játékosok már ma munkába állnak. Ez azt sejteti, hogy a klub váltásra készül. Akadtak olyan sajtóhírek, amelyek szerint Rebrov az Arab Emírségekbe, az el-Ajnhoz tart, majd jövőre átvenné a Dinamo Kijevet, de egykori klubja éppen a hét közepén hosszabbította meg 2023-ig a 75 éves Mircea Lucescu szerződését.

Az osztrák sajtóban továbbra is tartja magát, hogy Peter Stöger, a bécsi Austria korábbi edzője veszi át a magyar bajnokot, és javaslatára a Fradi ajánlatot tesz majd a Juventus tulajdonában lévő, dán Nikolai Frederiksen megvételére. A csatár második lett az előző idény osztrák góllövőlistáján.

Kapcsolódó írásaink