Sport

Újabb Bajnokok Ligája-meccset rendeznek a Puskás Arénában

Jövő szerdán a Puskás Arénában rendezik a Manchester City és a Borussia Mönchegladbach labdarúgó Bajnokok Ligája-nyolcaddöntős párharcának visszavágóját is.

Újabb Bajnokok Ligája-meccset rendeznek a Puskás Arénában
A Mönchengladbach hátvédje, Nico Elvedi (fekete szerelésben) üldözi a Manchester City csatárát, Sergio Agüerót a két csapat február 23-i meccsén a Puskás Arénában
Fotó: AFP/Kisbenedek Attila

Erre azért ugyanazért van szükség, mint a Liverpool-RB Leipzig összecsapása esetében, a német csapatoknak ugyanis az Angliából való hazatérést követően két hétre karanténba kellett volna vonulniuk. Előbbi párharc második felvonását szerdán (ma) rendezik a Puskás Arénában. Mindkét párosítás első mérkőzését "idegenben" 2-0-ra nyerték az angol csapatok.

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) a két klubnak, illetve a Magyar Labdarúgó Szövetségnek is köszönetet mondott az együttműködésért.

Ez lesz rövid időn belül a hatodik európai kupameccs a Puskás Arénában: a Leipzig-Liverpool találkozót követően itt rendezték a Borussia Mönchengladbach-Manchester City BL-nyolcaddöntőt, valamint a Wolfsberger-Tottenham Hotspur Európa-liga találkozót (0-4), továbbá március 18-án itt kerül sor a Molde-Granada El-nyolcaddöntőre is.
 

Kapcsolódó írásaink

Tuchel betonvédelme

ĀA Chelsea az első tizenkét tétmérkőzésen mindössze két gólt kapott a január végi edzőváltás óta, és visszatért az első négy közé a Premier League-ben