Sport

Rebrov: Komolyan ki kell elemeznünk ezt a meccset

A Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzője, Szerhij Rebrov másmilyen találkozóra számít Budapesten, mint amilyet Norvégiában játszottak.

Rebrov: Komolyan ki kell elemeznünk ezt a meccset
Szerhij Rebrov más találkozóra számít hazai pályán
Fotó: fradi.hu

A Fradi 3-3-as döntetlen játszott a norvég Molde otthonában a Bajnokok Ligája-selejtező utolsó fordulójában. Az eredmény látatlanban jónak számít, azonban a zöld-fehérek kétgólos előnyt herdáltak el, emiatt pedig bosszús lehet az ukrán tréner.

„A Molde hazai pályán játszott, próbált intenzívebben játszani annál, ahogyan a Qarabag ellen tette az előző fordulóban. Mi erre is készültünk, de persze nem könnyű minden tervünket végre is hajtani. Főként azután, miután kapsz egy gólt, és az ellenfél ezzel komoly önbizalmat kap” - fogalmazott Szerhij Rebrov.

Az ukrán edző azonban hazai pályán már más meccsre számít.

„Komolyan ki kell elemeznünk ezt a meccset, és felkészülnünk a visszavágóra, Budapesten biztos vagyok benne, hogy másmilyen találkozót játszunk majd. Nagyon komolyan kell vennünk a hazai találkozót” - tette hozzá.

A meccs első találatát szerző Franck Boli nem volt elégedett a végeredménnyel.

„Nagyszerűen kezdtünk, kezünkben tartottuk a mérkőzés. A második gól után valamiért visszavettünk. Ilyet nem szabad csinálni, de ebből is csak tanulhatunk. Idegenben jó eredmény a három három, de nem vagyok elégedett, nyernünk kellett volna. A visszavágón nem lehetünk kényelmesek, hajtani fogunk!” - mondta az elefántcsontparti csatár.

Kapcsolódó írásaink