Sport

A Brescia kirúgta Mario Balotellit

A Bresciánál szerződést bontottak Mario Balotellivel, aki 2019 nyara óta volt az olasz élvonalbeli futballcsapat játékosa.

A Brescia kirúgta Mario Balotellit
A Bresciánál is elfogyott a türelem Balotellivel szemben
Fotó: AFP/Marco Bertorello

A La Repubblica napilap értesülése szerint a szakítást a klubelnök Massimo Cellino hagyta jóvá, akivel régóta feszült volt a viszonya a válogatott csatárnak.

Konfliktusukat tovább mélyítette, hogy a koronavírus-járvány miatt március óta szünetelő Serie A-ban a bajnoki küzdelmek június 20-i felújításának, illetve az edzések újrakezdésének bejelentését követően Balotelli egyetlen tréningen sem jelent meg, betegségre hivatkozva.

Az élvonalban az utolsó helyen álló csapatában az idény félbeszakításáig 19 meccsen lépett pályára, és öt gólt szerzett a többszörös olasz és angol bajnok támadó, aki korábban odahaza játszott az Interben és a Milanban, Angliában a Manchester Cityben és a Liverpoolban, Franciaországban pedig a Nice-ben és a Marseille-ben. Az olasz válogatottban 36 alkalommal szerepelt, 14-szer volt eredményes a 29 éves futballista.
 

Kapcsolódó írásaink

Mbappé évtizede lehet a mostani

ĀLabdarúgás. A francia világbajnok tizenévesen olyan gólmutatókat produkált, amilyenekhez fogható csak a brazil Fenoménnek volt a modern futballban