Sport

Mourinho a járványügyi szabályokat megszegve edzést tartott a Tottenham játékosainak

A Tottenham Hotspur vezetése megfeddte a labdarúgócsapat portugál vezetőedzőjét, José Mourinhót a koronavírus-járvány idejére elrendelt szabályok megsértése miatt.

Mourinho a járványügyi szabályokat megszegve edzést tartott a Tottenham játékosainak
Mourinho elnézést kért, amiért megszegte a szabályokat
Fotó: AFP/Ronny Hartmann

Angol lapok beszámolója szerint Mourinho több játékosának is edzést tartott egy nyilvános parkban, holott ezt nem tehette volna meg a veszélyhelyzet közepette.

Objektum doboz

„Játékosaink figyelmét felhívtuk rá, hogy kötelesek a távolságtartási szabályokat betartani az egyéni foglalkozások alkalmával” - idézte a The Telegraph a Tottenham egyik vezetőjét. Mourinho utóbb elnézést kért a szabályszegés miatt.

„Elfogadom, hogy viselkedésem nem volt összhangban az előírásokkal, és tudom, hogy csak a családtagokkal tarthatunk közvetlen kapcsolatot, otthon” - mondta.

Kapcsolódó írásaink

Legyen nekik könnyű a föld

ĀLabdarúgás. Egykori spanyol futball-legendák is a koronavírus áldozatai között, elhunyt a szerb, az egyetlen tréner, aki a Real Madridot, a Barçát és az Atléticót is irányította

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom