Sport

Megható üzenetben búcsúzott Kobe Bryanttől LeBron James

Szívszorító üzenetben vett búcsút az Instagramon barátjától és mentorától, a vasárnap helikopter-balesetben elhunyt Kobe Bryanttől a Los Angeles Lakers klasszis kosarasa, LeBron James.

Megható üzenetben búcsúzott Kobe Bryanttől LeBron James
LeBron James és Kobe Bryant barátsága csak még tovább erősödött, mióta James 2018 nyarán a Lakers játékosa lett
Fotó: AFP/Getty Images/NBAE/Andrew D

James éppen a magyar idő szerint szombatról vasárnapra lejátszott Philadelphia-Lakers meccsen előzte meg Bryantet az NBA legjobb pontszerzőinek örökranglistáján, Kobe utolsó Twitter-bejegyzésében gratulált "utódjának" az eredményhez.

Objektum doboz

LeBron a Los Angelesbe visszaérkezve, a reptéren értesült barátja haláláról, és a tragikus hír hallatán elsírta magát. James Bryant régóta jó viszonyban voltak, barátságuk még tovább erősödött, amikor LeBron 2018 nyarán a Lakersbe igazolt.

James kedden az Instagramon közzétett szívszorító üzenetben búcsúzott barátjától és mentorától:

„Még nem állok készen, de belekezdek. Haver, itt ülök, és próbálok valamit írni, de akárhányszor nekiállok, sírni kezdek, ha csak rád, Gigire, meg arra a barátságra, kötelékre, testvéri kapcsolatra gondolok, ami köztünk volt. Vasárnap reggel még hallottam a hangodat, mielőtt elindultunk Phillyből vissza Los Angelesbe. Egy pillanatig se gondoltam, hogy ez lesz az utolsó beszélgetésünk. Mi a franc?! Megszakad a szívem és le vagyok sújtva, testvérem! Szeretek, nagytesó. Együtt érzek Vanessával és a gyerekekkel. Megígérem, hogy továbbviszem az örökségedet! Nagyon sokat jelentesz mindannyiunknak, főleg itt a Lakersnél, és az én felelősségem, hogy a hátamra vegyem ezt az egész sz*rt, és folytassuk. Kérlek, adj erőt nekem ehhez a mennyekből, és vigyázz rám! Én itt lent megoldom, amit kell. Annyi mindent akarok még mondani, de most még nem vagyok rá képes, még nem vagyok túl az egészen. Viszlát a legközelebbi találkozásig, testvérem!”

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink